Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/5) η “φιέστα ανόδου” της Ανδρικής μας ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, γιορτάζοντας παράλληλα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ και του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, για πρώτη φορά στην σαρανταετή ιστορία του Συλλόγου.

Πρωταγωνιστές στην εκδήλωση το μέλλον, το παρόν και το παρελθόν !

Η γιορτή ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι με παιχνίδια μεταξύ των αθλητών της Ακαδημίας του Συλλόγου μας. Τα κλασικά “μπασκετικά μονά” αλλά και ο διαγωνισμός τριπόντων κέρδισαν το ενδιαφέρον των μικρών μας αθλητών.

Ακολούθησε αγώνας μεταξύ της Εφηβικής και της Παιδικής Ομάδας, στον απόηχο της ανόδου της Παιδικής ομάδας στην Α2 Κατηγορία ΕΣΚΑ την προηγούμενη ημέρα.

Από τη γιορτή για την κατάκτηση του νταμπλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν παίκτες που τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο στο παρελθόν. Παίκτες υψηλού επιπέδου, εν ενεργεία και μη, συμμετείχαν στο οικογενειακό διπλό μεταξύ αθλητών που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Χολαργού και της ανδρικής ομάδας της φετινής σεζόν, προσφέροντας θέαμα και χαμόγελα σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση. Νικητής… το μπάσκετ αλλά και ο Σύλλογός μας ο οποίος επανέρχεται εμφατικά εκεί που ανήκει. Στις Εθνικές κατηγορίες! 

Η γιορτή έκλεισε με αναμνηστικές φωτογραφίες και την υπόσχεση όλων ότι ο Holargos BC θα είναι πρωταγωνιστής και την επόμενη αγωνιστική σεζόν! Ήδη η πρώτη κίνηση έγινε με την ανανέωση της συμφωνίας συνεργασίας με τον Προπονητή της Ανδρικής Ομάδας, Θανάση Θωμόπουλο.

Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος γονέων, αθλητών και φίλων του Συλλόγου, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Δ. Ευαγγέλου, η υποψήφια για την θέση του Δημάρχου, κ. Μ. Σιώτου, ενώ μια ξαφνική αδιαθεσία δεν επέτρεψε στον κ. Δ. Τούτουζα, υποψήφιο για τη θέση του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, να παρευρεθεί στην εκδήλωση της αγαπημένης του ομάδας. Παρόν επίσης στην εκδήλωση ήταν και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου -Χολαργού και διαχρονικός υποστηρικτής του Συλλόγου μας, κ. Αθ. Αυγουρόπουλος.

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και τη συμμετοχή στον αγώνα, τους Δημήτρη Κομποδιέτα, Κώστα ΤούτουζαΑβραάμ Καλλινικίδη, Μάκη Κιαπέκο, Σπύρο Μονσενίγο, Δημήτρη Γιαναλέτσο, Θανάση Γραμματίκα, Ηλία Πουλή, Γιώργο Σαββάκη, Άκη Παπανώτη καθώς και τους προπονητές Σάββα Συμεωνίδη και Πέτρο Καραμπά.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, βραβευτήκαν για την προσφορά τους στο άθλημα του Μπάσκετ, από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φώτη Τσώνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παναγιώτη Λαουράκη, δυο μητέρες αθλητών της Ακαδημίας του ΚΟ Χολαργού, κκ. Στέλλα Κομματά, πρώην διεθνής, και Αλεξάνδρα Ανωγειανάκη, εν ενεργεία αθλήτρια!