Τελευταια νεα
 1. U21 | Χολαργός – Όλυμπος 83-66
 2. U21 | Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας – Χολαργός 76-58
 3. Η ομάδα Νέων U21 για τρίτη φορά σε Final 4
 4. Ρεκόρ συμμετοχής στον 8o Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» – Με δυναμική παρουσία του ΚΟΧ
 5. Η αντίστροφη μέτρηση για τον “8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό” έχει ξεκινήσει

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Συλλόγου βασίζεται στην πίστη μας στις αξίες του αθλητισμού, του ομαδικού πνεύματος και της υγιούς άμιλλας.

Το πρόγραμμα στοχεύει σε μια ηθική, βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη ανάπτυξη μέσα από δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των αθλητών και των γονιών τους, εν μέσω συνεργειών που απλώνονται σε ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών εταίρων.

Ο ΚΟ Χολαργού στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης πραγματοποιεί δράσεις καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.  

Tρέχουμε για τον Αυτισμό

Ο Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Παπάγου Χολαργού τα τελευταία δύο χρόνια (2022 & 2023) πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Κ.Ο. Χολαργού, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας αυτισμού, που γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.

Ο αγώνας στους δρόμους του Δήμου Παπάγου Χολαργού εκτός από αγωνιστικό είχε και συμβολικό χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης συνδέεται με τον αυτισμό, με στόχο, την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και τη συμβολή στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Το βασικό γεγονός της διοργάνωσης αποτέλεσαν οι αγώνες δρόμου αποστάσεων 5 και 10χλμ που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (3 Απριλίου 2022 & 2 Απριλίου 2023 αντίστοιχα), με εκκίνηση από το Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού (Λεωφ. Περικλέους) και σε ασφαλή διαδρομή εντός του προαστίου.

Η έναρξη της διοργάνωσης δόθηκε νωρίτερα (10:00) με την παιδική διαδρομή 1χλμ run/walk με τη συμμετοχή και παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

POSTER 3

Λαχειοφόρος αγορά. Στηρίζουμε τα τμήματα Champs!

Η καθιερωμένη ετήσια λαχειοφόρος αγορά του Holargos BC θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με πλούσια δώρα προσφορά των Υποστηρικτών του Συλλόγου μας και καταστημάτων της περιοχής.

Σκοπός της λαχειοφόρου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη των τμημάτων Champs.

Τα τμήματα Champs είναι μέρος του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου (Basketball4All) και απευθύνονται σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού, με τη συμμετοχή στις προπονήσεις να είναι δωρεάν.

Τα τμήματα λειτουργούν από τον Οκτώβριο του 2021 με σύσσωμο τον αθλητικό, και όχι μόνο, κόσμο να έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Αφίσα λαχειοφορος 2022

WEBINAR: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

Στις 14  Μαρτίου 2021 ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε webinar για τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας, με τη συμμετοχή του Υπεύθυνου Γυμναστών, κου Κώστα Μασούρα, και θέμα: “Προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την έλλειψη άσκησης των παιδιών μας”. 

Παρακολουθήστε το: 

WEBINAR: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ

Στις 13 & 20 Φεβρουαρίου 2021 ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε webinar για τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας, με τη συμμετοχή της Ψυχολόγου μας, κ. Φ. Ροίδου, και θέμα: “Αθλητισμός εν μέσω πανδημίας. Δίνουμε κίνητρα στα παιδιά μας να αθληθούν”. 

Παρακολουθήστε το: 

ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

Ο Holargos BC έχοντας «αφουγκραστεί» την ανάγκη των παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού για συμμετοχή στον ομαδικό αθλητισμό, προχωράει στη δημιουργία Τμήματος για τα παιδιά αυτά, προκειμένου να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στα αθλητικά σωματεία.

Το νέο αυτό project αποτελεί ένα Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, που αποσκοπεί στην ομαλότερη ένταξη και κοινωνικοποίηση του συγκεκριμένου πληθυσμού στην Ελληνική Κοινωνία.

Το νέο τμήμα το ονομάζουμε CHAMPS, γιατί πιστεύουμε ότι αυτά τα παιδιά είναι ήδη πρωταθλητές της ζωής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: CHAMPS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

O Σύλλογός μας συμμετέχει στο διαδικτυακό  Συνέδριο που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας (www.kmop.grμε θέμα: «Κοινωνική δράση και καινοτομία στην υγεία και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων- Που βρισκόμαστε και ποιο είναι το μέλλον στην μετά – COVID εποχή». 

Στα πλαίσια του Συνεδρίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φ. Τσώνης θα συμμετάσχει στην πρώτη ενότητα (10:45 – 11:45 “Η δύναμη του αθλητισμού ως μέσο κοινωνικής ένταξης ευπαθών ομάδων) όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα Champs  – τμήμα μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού.

Η Συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και απαιτείται μόνο η εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIoc-CtqjkiG9YbTxTiPOvxofeCiqsu1RrC

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου ΕΔΩ.

 

 

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ένα υπέροχο πρωινό, γεμάτο αγάπη και προσφορά , έζησαν την Κυριακή  15 Δεκεμβρίου, όσοι παραβρέθηκαν στο κλειστό «Αντ. Τρίτσης» στον Χολαργό. Η ομάδα των παλαίμαχων αθλητών μπάσκετ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, αγωνίστηκε σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων με σκοπό την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» του Πάτερ Αντώνιου.

Η ανταπόκριση των μελών του Συλλόγου μας, των γονιών των αθλητών αλλά και μεμονωμένων πολιτών, υπήρξε συγκινητική! Δεκάδες τσάντες με τρόφιμα και  είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στους ανθρώπους της Κιβωτού!

Ιδιαίτερα όμορφη στιγμή αποτέλεσε ο αγώνας μεταξύ των παιδιών της «Κιβωτού» και των νεαρών αθλητών του Συλλόγου μας.

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού και ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού στηρίζουν το φιλάνθρωπο έργο του Πάτερ Αντώνιου και υπόσχονται να είναι διαρκώς στο πλευρό του!

Θερμά ευχαριστήρια οφείλουμε:

– στην ομάδα μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας και η οποία συμμετέχει ανελλιπώς σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς

– στο ΔΟΠΑΠ και τον Πρόεδρο του κ. Θ. Αυγουρόπουλο ο οποίος υποστήριξε την φιλανθρωπική ενέργεια του Συλλόγου μας

-στην Κιβωτό του Κόσμου για την αποδοχή και συμμετοχή με τους μικρούς αθλητές τους καθώς και για το έργο που παράγουν και εμπνέουν όλους μας

-στον παρουσιαστή της εκδήλωσης κ. Μιχάλη Φουντεδάκη για την εθελοντική του παρουσία.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΜΕΑ

Με μία επίσκεψη τόσο συμβολισμού όσο και ουσίας , συνεχίστηκαν οι επισκέψεις μελών του ΔΣ του συλλόγου μας σε φορείς και ιδρύματα που στεγάζονται στον Δήμο μας. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 14/10 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέως της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού ,  Κου Τάκη Λαουράκη και Κας Αλεξάνδρας Παπαστάμου – Τούτουζα  συνοδευόμενοι από τον αρχηγό της μείζωνος αντιπολίτευσης του Δήμου Κου Δημητρίου Τούτουζα  στο «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑμΕΑ , ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ» .

Στο Κέντρο μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Κος Κωνσταντίνος Τίγκας , όπου μας ξενάγησε στους χώρους  του ιδρύματος , φέρνοντας μας συγχρόνως σε επαφή με τα παιδιά , όπου είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε μαζί τους και να δούμε από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο ίδρυμα σε όλα τα επίπεδα.

Εκφράσαμε στον Πρόεδρο την θέλησή μας για κοινές δράσεις στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των δύο πλευρών και συμφωνήσαμε να είμαστε σε επαφή για προγραμματισμό με σκοπό  την υλοποίηση όσων από αυτών μπορούν  να πραγματοποιηθούν.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού. 

Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θ. Σιαρές, ο προπονητής μας κ. Στέφανος Τριανταφύλλης καθώς και η προπονήτρια του Άρη Χολαργού κ. Κων/να Τσότρα.   

Η επίσκεψη περιελάμβανε πολύ παιχνίδι, φωτογραφίες καθώς και κλήρωση αναμνηστικών δώρων (T- shirt). Οι νεαροί μαθητές μετείχαν σε ένα mini πρωτάθλημα 3 on 3 στις 4 μπασκέτες του γηπέδου.   

Ευχαριστούμε τον Άρη Χολαργού που συμμετείχε στην δράση του Συλλόγου μας ως συνδιοργανωτής. 

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της να «φέρει»τον αθλητισμό στα σχολεία και να διαδώσει την αξία του «ευ αγωνίζεσθε». Σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ, τον πρόεδρο (κ. Θ. Αυγουρόπουλο) του οποίου ευχαριστούμε για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης, και τους Δ/ντές των σχολείων προσβλέπουμε και σε άλλες δράσεις που θα προάγουν τον αθλητισμό στον Δήμο μας. 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής του συλλόγου, διατέθηκανι 4 συλλεκτικές φανέλες των παικτών της ανδρικής ομάδας.

Η τιμή της κάθε φανέλας ορίστηκε στα 50 ευρώ (ελάχιστο), ποσό το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς του Χαμόγελου του Παιδιού.

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΣΕΚΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ (20/1/2019)

Η αναμέτρηση του Χολαργού για την 14η αγωνιστική της Betshop Basket League με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή (20/1), ήταν ξεχωριστή, όχι μόνο από αγωνιστικής πλευράς με τον Χολαργό να παραδίδεται στην παράταση, αλλά και κοινωνικής μιας και ήταν αφιερωμένη στην Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ).

Στο γήπεδο φιλοξενήθηκαν αθλητές της ΟΣΕΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, οι οποίοι και αγωνίστηκαν στη διάρκεια του ημιχρόνου, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων, αλλά και των αθλητών των δυο ομάδων.

Μάλιστα, η διοίκηση της ΚΑΕ Χολαργός τίμησε στο ημίχρονο τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ, Χρήστο Καλούδη, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Γιώργο Δρόσο να του παραδίδει την τιμητική πλακέτα.

Η ομάδα του Χολαργού δείχνει έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα σε κάθε αξιέπαινη προσπάθεια στηρίζοντας αυτή τη φορά τις ομάδες μπάσκετ με αμαξίδιο και προβάλλοντας το έργο της ΟΣΕΚΑ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (12/1/2019)

Ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής της Basket League, Χολαργός – Πανιώνιος (12/1/2019), ήταν αφιερωμένος στην Κιβωτό του Κόσμου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Χολαργού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα με αποτέλεσμα πλήθος από είδη πρώτης ανάγκης να συγκεντρωθούν και να προσφερθούν στα παιδιά της Κιβωτού. Σε μια όμορφη εικόνα, αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, παιδιά και ενήλικες, άφηναν σε ειδικό χώρο στην είσοδο του γηπέδου σακούλες με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη για καλό σκοπό.

Στο γήπεδο φιλοξενήθηκαν παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ενώ στο ημίχρονο η επίλεκτη ομάδα μπάσκετ της «Κιβωτού του Κόσμου» αντιμετώπισε την ομάδα παίδων του Χολαργού, λαμβάνοντας το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης της Κοπής της Πίτας του Συλλόγου βραβεύτηκε ο Πάτερ Αντώνιος, ιδρυτής και ψυχή της «Κιβωτού του Κόσμου», για την ανθρωπιστική του προσφορά στην κοινωνία. 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στα πλαίσια του αμιγούς αθλητισμού και του πνεύματος αλληλεγγύης και προσφοράς, η ΑΕ Χολαργού διοργανώνει κάθε χρόνο τους Χριστουγεννιάτικους αγώνες 3X3 των ακαδημιών  με τη συμμετοχή συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 9 έως 18 ετών και για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους το μόνο που χρειάζεται είναι η προσφορά τροφίμων και ρούχων, που δίνονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 

Στη διάρκεια της χρονιάς αντιπροσωπεία της αντρικής ομάδας αποτελούμενη από παίκτες και μέλη του προπονητικού τιμ επισκέπτονται τα σχολεία της περιοχής, μιλάνε στα παιδιά για τις αξίες του αθλητισμού, παίζουν μαζί τους και προσφέρουν δώρα.

Τη σεζόν 2017-18 αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τους παίκτες Αγγελο Τσάμη, Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, Θοδωρή Τσιλούλη, Τρύφωνα Καφαντάρη, Ηλία Θεοδώρου, τον γενικό αρχηγό Πέτρο Τζουνάκο και τον έφορο της ομάδας, Δημήτρη Καλκάνη, επισκέφτηκε το 2ο – 3ο Δημοτικό και το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Χολαργού. Τα παιδιά υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τους παίκτες του Χολαργού, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΚΑΕ Χολαργού επιβραβεύει όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και σε συνεργασία με τους χορηγούς – υποστηρικτές προσφέρει σημαντικά οφέλη στη διάρκεια της σεζόν.

Μέχρι το τέλος της σεζόν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας με την απλή επίδειξή του στα συνεργαζόμενα καταστήματα θα λαμβάνουν έκπτωση από 10% έως 50% αλλά και πολλές εκπλήξεις στη διάρκεια της σεζόν.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

pantopolio

BASKETBALL CAMP ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

basket camp
basket camp 2

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ

Ο βασικός χορηγός της ομάδας προσφέρει σημαντικό ποσό για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Η ΑΕ Χολαργού θέλει την οικογένεια στο γήπεδο! Καθώς ο αθλητισμός και το μπάσκετ είναι ο καλύτερος τρόπος ψυχαγωγίας.

Συγκεκριμένη θήρα στο γήπεδο θα επιλεγεί για τη φιλοξενία μόνο οικογενειών.

Προσφέροντας εισιτήριο σε προνομιακή τιμή για το γονιό και τα παιδιά του που θα έρθουν στο γήπεδο και πολλές άλλες εκπλήξεις.

ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Η ΑΕ Χολαργού συμμετέχει ενεργά στον ετήσιο «Δρόμο του Βουνού» που διοργανώνεται από τον ΔΟΠΑΠ.

dromos tou vounou

ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδους και σε αγώνες της ομάδες πρέπει να διοργανώσουμε κοινωνικές δράσεις που θα αγκαλιάσουν τη τοπική κοινωνία και θα προσφέρουν στον συνάνθρωπο. Οι δράσεις αυτές θα αφορούν:

Α) Πρόσκληση σε κοινωφελείς οργανισμούς στο γήπεδο για την παρακολούθηση αγώνα. Τέτοιοι οργανισμοί είναι «Οι γιατροί χωρίς σύνορα», «Η κιβωτός του κόσμου», η «Ύπατη Αρμοστεία». Επίσης οργανισμοί που εδρεύουν κοντά στο γήπεδο όπως πχ ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Θεόφιλος» και το ίδρυμα με άτομα με ειδικές ανάγκες.

Β) Συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και άλλων προϊόντων στο γήπεδο για τους οργανισμούς ή για ευπαθής κοινωνικές ομάδες (πχ άστεγοι, άτομα με ειδικές ανάγκες).

Γ) Οργανωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης στο γήπεδο, με τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης, και ορισμού επίσημου αγώνα ως Αγώνας Ανακύκλωσης σε συνεργασία με χορηγό.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop