Ο Χολαργός πέρασε νικηφόρα, με επιβλητικό τρόπο από το γήπεδο των ‘Ικαρων Σερρών, το απόγευμα της Τετάρτης (79-50) και «τσέκαρε» το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Η ομάδα μας μπήκε… μουδιασμένα στο παιχνίδι και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου επέστρεψε στα αποδυτήρια, χάνοντας δύο πόντους (34-32).

Το δεύτερο εικοσάλεπτο, όμως, ήταν… διαφορετική ιστορία! Οι παίκτες του Στέργιου Κουφού ανέβασαν ταχύτητα και στις δύο πλευρές του παρκέ (άμυνα και επίθεση), με τους Μοτσενίγο και Κομποδιέτα, να κάνουν την διαφορά με τους πόντους που σημείωσαν. Το επιμέρους σκορ της 3ης περιόδου ήταν 29-10 υπέρ του Χολαργού, με αποτέλεσμα τα τελευταία δέκα λεπτά να μετατραπούν σε τυπική διαδικασία.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Στέργιος Κουφός): Τζακόπουλος 5 (1), Τσιλούλης 10 (3), Παπανικολάου 8, Κόκκαλης 5, Παπαντωνάκος 8 (2), Μοτσενίγος 17 (2), Κομποδιέτας 13 (2), Τσάμης 13, Καφαντάρης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-15, 34-32, 44-61, 50-79.

   

Το Σάββατο με Κηφισιά

Η ομάδα μας με τη νίκη της στις Σέρρες, εξασφάλισε την πρόκρισή της στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (1η αγωνιστική), στο πλαίσιο της οποίας το ερχόμενο Σάββατο (23/9) θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ παιχνίδι την Α.Ε. Ν. Κηφισιάς στο κλειστό γήπεδο «Δ. Βικέλας» με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 6 μ.μ.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα διασταυρώσει τα ξίφη του στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου με το νικητή του ζευγαριού Γ.Σ. Λάρισας Φάρος – Κύμη.