Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του “7ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό”, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 με αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ, και παιδικό αγώνα 1.000μ.

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.

Η  παραλαβή του αθλητικού υλικού θα λειτουργήσει το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρες 10.00-18.00 στο χώρο της εισόδου του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55, Χολαργός) και την ημέρα του αγώνα 8:00 – 9:30 από τη γραμματεία των αγώνων, στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού (έναντι Δημαρχείου).

Η παράδοση των αριθμών θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή του διπλώματος οδήγησης.

Ο χώρος φύλαξης πραγμάτων των δρομικών αγώνων την ημέρα του αγώνα θα βρίσκεται στη γραμματεία στο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού.

Οι αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ  θα εκκινήσουν την Κυριακή


2/4 στις 10:30 από το δρόμο μπροστά στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού (Περικλέους 55), με τους δρομείς των 5χλμ να ακολουθούν την εξής κυκλική διαδρομή: 25ης Μαρτίου – Λεωφ. Παπάγου – Ιωνίας – Νευροκοπίου – Ελλησπόντου – αριστερά στην Αργυροκάστρου  – δεξιά στην Εθνικής Αμύνης – αριστερά στην Υμηττού –  25ης Μαρτίου – Καραϊσκάκη – Β. Μελά – Ευριπίδου. Οι δρομείς των 10χλμ επαναλαμβάνουν 2 φορές τη διαδρομή των 5χλμ.

Η έναρξη της διοργάνωσης θα γίνει νωρίτερα (10:00) με τον παιδικό αγώνα δρόμου 1.000μ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά διαδικτυακά στο link: https://esportevents.gr/index.php/dromos-polis-dimou-papagou-xolargou έως και την Τετάρτη 29/3/2022. Οι συμμετέχοντες πρέπει να αποστέλλουν μία συμμετοχή. 

Θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» κατά τον τερματισμό και ανά 2,5 χλμ.

Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και έπαθλα στον 1ο αθλητή και στην 1η αθλήτρια κάθε κατηγορίας.

Θα υπάρχει ιατρός καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα καθώς και ασθενοφόρο του Metropolitan General.

Διαβάστε την Προκήρυξη της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΠΑΠ) και τον Καλαθοσφαιρικό Όμιλο Χολαργού και θα διεξαχθεί με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττική.

Μεγάλοι Χορηγοί της διοργάνωσης η IKEA και η Samos Steamship, Χορηγοί το Algon από τη Lavipharm και η iStorm, Υποστηρικτές η Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, το μεσιτικό UNION Properties, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, Τοπικοί Υποστηρικτές το πολυκατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, το Juicy Grill, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι ALLIANZ – ΤΣΙΩΜΟΣ Γ., ο Αβραάμ, τα Παπάκια και το Cocofino.

Χορηγοί Επικοινωνίας τα αθλητικά πόρταλ και περιοδικά Gazzetta.gr, Runner Magazine, Running News, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail και RunBeat.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα: