Η προετοιμασία του Χολαργού για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο συνεχίζεται με τους παίκτες της ομάδας να είναι σε ετοιμότητα. Η αλλαγή προπονητή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης διαφοροποιεί τα πράγματα, αλλά στο στρατόπεδο του Χολαργού είναι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν έναν ποιοτικό αντίπαλο.

«Η νίκη επί του Ήφαιστου ήταν τεράστια για εμάς. Γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και να ανταγωνιστούμε μια καλή ομάδα» δήλωσε ο Ντάνι Αγκμπελέζε, που ήταν το «κλειδί» στη νίκη επί της ομάδας της Λήμνου και συνέχισε: «Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι άλλο ένα δυνατό τεστ σ’ ένα γήπεδο και μια έδρα που είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει καινούργιο προπονητή. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο ματς, αλλά εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσο για την δική του παρουσία κόντρα στον Άρη, σχολίασε: «Θα κάνω αυτό που πρέπει, θα βοηθήσω την ομάδα και θα είμαι συγκεντρωμένος σε ότι συμβαίνει στο παρκέ, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή».