Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο ΚΟ Χολαργού επικράτησε σε φιλικό αγώνα του ΑΟ Πεύκης με 76 – 66 στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης”.

Η Πεύκη ήταν καλύτερη στο 1ο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με σκορ 38-34. Στο 2ο ημίχρονο η πιεστική άμυνα και ο επιθετικός πλουραλισμός της ομάδας μας της έδωσε ευρύ προβάδισμα (δεκάλεπτο 30-6) και έβαλε τις βάσεις για το τελικό αποτέλεσμα. Ο κόουτς Θωμόπουλος έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες.

Ακολουθούν δηλώσεις του Θανάση Θωμοπούλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης:

“Έχουν περάσει δύο εβδομάδες με διπλές προπονήσεις και πολύ δουλειά για όλους μας εντός κι εκτός γηπέδου. Η εικόνα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλή και μ’ αρέσει που κάθε μέρα όλοι οι παίκτες δείχνουν τον ίδιο ζήλο και διάθεση για να διαχειριστούν νέες πληροφορίες, το κλίμα είναι τρομερό κι έτσι γίνεται ευχάριστα η δουλειά μας. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας καθώς είναι νωρίς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα τόσο για την αρχή του πρωταθλήματος όσο και για την συνέχεια αυτού.

Αναμένουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου όπου εκεί θα αρχίσουμε να μπαίνουμε και στην ροή του τελικού σταδίου της προετοιμασίας μας.

Αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς έχουμε κάποιες απουσίες, στα δύο φιλικά που παίξαμε μπορώ να πω πως η ενέργεια και η διάθεση των παιδιών με κάνει να είμαι πολύ αισιόδοξος και χαρούμενος που επιλέξαμε να τους έχουμε στην ομάδα μας.”