Ο Σύλλογος μας , το προηγούμενο Σάββατο (14/5) εγκαινίασε, μία νέα δράση, που ονομάσαμε HOLA EXTROVERT (Χολαργός – εξωστρέφεια)!

Στόχος της δράσης αυτής είναι να δώσουμε σε όλα τα τμήματά μας την εμπειρία των παιχνιδιών με όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες, την εμπειρία της αποστολής τόσο εντός όσο κι εκτός της Αθήνας, ανεξαρτήτου ηλικίας και να αναδείξουμε την δυναμική της καθημερινής δουλειάς των μικρών μας αθλητών και του προπονητικού επιτελείου της ακαδημίας μας.

Πιο συγκεκριμένα, 2 τμήματά μας με αθλητές ηλικίας 2012 και 2014, ταξίδεψαν στο Ναύπλιο κι έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα ίδιας ηλικίας της ομώνυμης ομάδας, του Οίακα Ναυπλίου.

Η χαρά τόσο των μικρών μας αθλητών όσο και των γονέων τους ήταν απερίγραπτη!!! Η φιλοξενία της τοπικής ομάδας της 1ης πρωτεύουσας της Ελλάδας ήταν ξεχωριστή και τους περιμένουμε κι εμείς με την σειρά μας για να ανταποδώσουμε.

Στο πλαίσιο της ίδιας δράσης, HOLA EXTROVERT, στις 21/5, φιλοξενήσαμε 3 τμήματα του ΠΑΟ, παίζοντας φιλικά παιχνίδια με αθλητές ηλικίας 2012, 2013 και 2008.

Η δράση αυτή θα συνεχιστεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/5) όπου τμήματά μας θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας του Πανιωνίου.