Τελευταια νεα
 1. Ο Σπύρος Γεωργουδάκης προπονητής στις Ακαδημίες του ΚΟ Χολαργού
 2. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο “SUMMER BASKETBALL CAMP”
 3. Ανανεώσεων συνέχεια για τον ΚΟ Χολαργού
 4. Ανανέωση συνεργασίας με Γιάννη Τσουβελεκάκη
 5. Προπονήσεις μεταβατικής περιόδου

EASTER CAMP 2019

After Easter Basket Camp 2019

Έπεσε η αυλαία του 1ου After Easter Basket Camp

Έπεσε την Παρασκευή 2/5/2019 η αυλαία στο πρώτο εξειδικευμένο “Holargos BC After Easter Basket Camp” της ακαδημίας μας που χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες χαμόγελα, πολύ δουλειά και εξειδικευμένη γνώση στα μυστικά του μπάσκετ, σε μικρούς και μεγάλους.

Οι εντυπώσεις από τον εξειδικευμένο εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε τις δυο μέρες του Camp ήταν πολύ θετικές από τους αθλητές που έλαβαν μέρος σε αυτό.

Το ιδιαιτέρως πρωτοποριακό σύστημα FIT LIGHT μέσω του οποίου η προπόνηση έγινε δια-δραστική ενθουσίασε τους αθλητές μας οι οποίοι μπόρεσαν να δουλέψουν την ενίσχυση της ταχύτητας τους, την βελτίωση του χρόνου αντίδρασης του καθώς και την ενίσχυση του συντονισμού του σώματός τους.

Η Διοίκηση της ακαδημίας μας ευχαριστεί τους γονείς και τα παιδιά που τη στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά της, όπως επίσης και τους προπονητές μας για την αφοσίωση και την άοκνη προσπάθεια τους για την συνεχή βελτίωση των αθλητών μας.

Ο σχεδιασμός του συλλόγου για το Καλοκαιρινό Basket Camp (18 – 29 Ιουνίου 2019), που έχει γίνει πλέον θεσμός για την περιοχή μας, έχει ήδη ξεκινήσει!. Θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση εντός του Μαΐου.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στην συνεχή εξέλιξη της ακαδημίας μας, προς όφελος των παιδιών μας.

Ανακοίνωση 1st Advanced Easter Basket Camp

Η Ακαδημία μας θα πραγματοποιήσει εξειδικευμένο Easter Basket Camp στις 2 και 3 Μαΐου 2019 (08:45-13:45).

Επενδύοντας στο μέλλον της ομάδας, στις ακαδημίες μας δίνουμε στους νέους αθλητές την ευκαιρία να εξασκηθούν με την χρήση του καινοτόμου τεχνολογικά μηχανήματος “REAX LIGHTS”. Το επαναστατικό σύστημα Reax Lights σχεδιάστηκε για να αναπτύξει προγράμματα διαδραστικής εκπαίδευσης με εφαρμογή στον αθλητισμό. Μέσω του ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος ασκήσεων οι αθλητές θα μπορέσουν να δουλέψουν την ενίσχυση της ταχύτητας τους, την βελτίωση του χρόνου αντίδρασης τους καθώς και να ενισχύσουν τον συντονισμό του σώματος τους.

Παράλληλα οι νεαροί αθλητές θα «μυηθούν» στην μηχανική του σουτ ενώ με την βοήθεια εξειδικευμένων οργάνων γυμναστικής ( πχ. bosu balls, resistance bands) θα αναπτύξουν την εκρηκτικότητα και την δύναμή τους.

 • Ηλικίες: γεννηθέντες 2008 και μεγαλύτεροι
 • Συμμετοχή: περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας
 • Υπεύθυνοι προγράμματος: Μιχάλης Κακιούζης & Θοδωρής Σιαρές

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop