Ο Holargos BC ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου EASTER BASKETBALL CAMP “FULL ON OFFENSE – FULL ON SHOOTING”, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης” στις 10, 11, 12 & 13 Απριλίου 2023 και ώρες 9:00-14:00, με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 4 έως 17.

Το συγκεκριμένο camp βασίζεται σε 5 πυλώνες:

ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ

  • Το Γυμναστήριο της ομάδας HolaVipGym, εντός του γηπέδου Αντώνης Τρίτσης, θα είναι στη διάθεση των νεαρών αθλητών, υπό την επίβλεψη των γυμναστών της ομάδας.
  • Το επαναστατικό σύστημα προπόνησης BLAZEPOD LIGHTS, με το οποίο βελτιώνει ο αθλητής το χρόνο αντίδρασης του και την ανάπτυξη της αντοχής του,
  • Εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής (πχ. bosu balls, resistance bands, sand bags) για τη βελτίωση της εκρηκτικότητας και της δύναμης.

ΑΤΟΜΙΚΗ – ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
Οι νεαροί αθλητές δουλεύοντας σε σταθμούς, στα 6 καλάθια που υπάρχουν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ατομικές επιθετικές τους συνήθειες, ξεκινώντας πάντα από το 1V1 και στην συνέχεια, τις επιθετικές συνεργασίες 2, 3, 4 και 5 παικτών.

ΣΟΥΤ
Για την βελτίωσή του θα χρησιμοποιηθούν 2 κορυφαία μηχανήματα τα:

  • Dr. Dish BASKETBALL machine
  • SHOOTING CORRECTION machine

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
Η ψυχολόγος του Συλλόγου μας, η κυρία Φάννυ Ροΐδου θα συζητήσει με τους αθλητές μας θέματα που τους απασχολούν με στόχο την ψυχολογική τους τόνωση και ευεξία.

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
Η διατροφολόγος του Συλλόγου μας, κυρία Ιωάννα Μπαλλά θα μοιραστεί με τους αθλητές μας πολύτιμες συμβουλές σε σχέση με τις διατροφικές συνήθειες που έχουν.

Υπεύθυνος προγράμματος: Νίκος Λινοξυλάκης

A3

* Υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης πριν τις 09:00 καθώς και φύλαξη των παιδιών έως τις 16:00.
* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Ο χώρος προπόνησης για τις ηλικίες 4 έως 6 ετών, είναι το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα γραφεία του Συλλόγου (Νταμάρι Χολαργού – δίπλα από το καφέ):

  • Καθημερινές 17:30-21:00
  • Σάββατο 10:00-13:00