Με πολλά χαμόγελα και παιχνίδι πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της χρονιάς των τμημάτων Champs!

Οι αθλητές του Champs 3, πραγματοποίησαν κοινή προπόνηση με τμήμα της Ακαδημίας του Χολαργού, παίζοντας παιχνίδια και κάνοντας ασκήσεις συνεργασίας με τους συναθλητές τους! Μια εβδομάδα πριν, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, να παίξουν μαζί τους και να λάβουν αναμνηστικά t-shirts από εκείνους!

Οι αθλητές των τμημάτων Champs 2 και Champs 4 έκαναν προπόνηση με τους γονείς τους, έπαιξαν μαζί τους διαγωνιστικά παιχνίδια και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Tα παιδιά του μεγαλύτερού μας τμήματος, Champs 1, έπαιξαν διπλό εναντίον των γονιών τους, σε έναν αγώνα με πολύ κέφι αλλά και με μεγάλη ανατροπή, αφού τα παιδιά επικράτησαν με 16-12 παρόλο που βρέθηκαν να χάνουν με 10-2!

Στο τέλος κάθε προπόνησης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά, προσφορά των καταστημάτων “Perfect Toys” Πανταζόπουλος, που τους ευχαριστούμε πολύ, και όλοι οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν τις καλύτερες ευχές για ένα πιο εποικοδομητικό 2024, γεμάτο με υγεία, πολλή αγάπη κι αξέχαστες αναμνήσεις!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !