Τελευταια νεα
 1. ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑ
 2. ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 87-46 (U16)
 3. ΚΥΠΕΛΛΟ│ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 67-88
 4. ΚΥΠΕΛΛΟ│ΕΡΜΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ 75-82
 5. Με τον Ερμή Αργυρούπολης για την Α΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

AFTER EASTER CAMP 2023

Το 3rd EASTER CAMP 2023 "FULL ON OFFENSE - FULL ON SHOOTING" ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Το 3ο EASTER CAMP 2023 “FULL ON OFFENSE – FULL ON SHOOTING” που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης” στις 10 – 13 Απριλίου 2023 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Οι νεαροί μας αθλητές δουλεύοντας σε σταθμούς, στα 6 καλάθια που υπάρχουν στο γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την Ατομική – Ομαδική Επίθεση, ξεκινώντας πάντα από το 1V1 και στην συνέχεια, τις επιθετικές συνεργασίες 2, 3, 4 και 5 παικτών, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε όλων των ειδών τα ξεμαρκαρίσματα, στο spacing καθώς επίσης και στην κίνηση με/χωρίς την μπάλα.

Για την βελτίωσή του Σουτ έγινε η ανάλυση της τεχνικής και μηχανικής του με απόλυτη λεπτομέρεια. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες εμπειρίες χρησιμοποιώντας 2 κορυφαία μηχανήματα: το Dr. Dish BASKETBALL machine και το SHOOTING CORRECTION machine.

Το Γυμναστήριο της ομάδας HolaViP GYM, εντός του γηπέδου Αντώνης Τρίτσης, αποτέλεσε καθημερινά έναν από τους βασικούς σταθμούς στη διάθεση των νεαρών αθλητών μας, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου εκγύμνασης του Συλλόγου μας, κυρίου Μασούρα Κώστα.

Η Ψυχολόγος του συλλόγου μας, η κυρία Φάννη Ροΐδου συζήτησε με τους αθλητές μας 2 πολύ σοβαρά θέματα που τους απασχολούν όπως είναι το bulling στις μικρότερες ηλικίες και οι επιδράσεις του internet στον αθλητισμό, στις μεγαλύτερες, με στόχο την ψυχολογική τους τόνωση και ευεξία.

Η Διατροφολόγος του συλλόγου μας, κυρία Ιωάννα Μπαλλά, μοιράστηκε με τους αθλητές μας πολύτιμες συμβουλές σε σχέση με τις βιταμίνες, όπως επίσης και για τα γεύματα και snack πριν και μετά την προπόνηση, για τις μικρότερες ηλικίες, για συμπληρώματα διατροφής πριν και μετά την προπόνηση, για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Ο Φυσιοθεραπευτής του συλλόγου μας, κύριος Καπόνης Βασίλης, έδωσε τις πολύτιμες πρώτες βοήθειες σε όλους τους μικροτραυματισμούς που προέκυψαν.

Ο Υπεύθυνος του προγράμματος κύριος Λινοξυλάκης Νίκος μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές, τους κυρίους Κουκή Στάθη, Σαραντίδη Στράτο, Αντωνόπουλο Κων/νο και τις κυρίες Παπακωνσταντίνου Καρολίνα, Φαράζογλου Μαίρη, Κορωνιώτη Φένια, εισέπραξαν την μεγάλη διάθεση των αθλητών, την δίψα τους για την μάθηση των βασικών μυστικών του μπάσκετ και την υπόσχεσή τους ότι καθημερινά θα δίνουν το 100% στην προσπάθειά τους να χαίρονται κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο!

Ανακοίνωση διεξαγωγής 3ου After Easter Basket Camp

Ο Holargos BC ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου “EASTER BASKETBALL CAMP” “FULL ON OFFENSE – FULL ON SHOOTING”, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης” στις 10, 11, 12 & 13 Απριλίου 2023, με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 4 έως 17 και ώρες 9:00-14:00.

Το συγκεκριμένο camp βασίζεται σε 5 πυλώνες:

ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ

 • Το Γυμναστήριο της ομάδας HolaVipGym, εντός του γηπέδου Αντώνης Τρίτσης, θα είναι στη διάθεση των νεαρών αθλητών, υπό την επίβλεψη των γυμναστών της ομάδας.
 • Το επαναστατικό σύστημα προπόνησης BLAZEPOD LIGHTS, με το οποίο βελτιώνει ο αθλητής το χρόνο αντίδρασης του και την ανάπτυξη της αντοχής του,
 • Εξειδικευμένα όργανα γυμναστικής (πχ. bosu balls, resistance bands, sand bags) για τη βελτίωση της εκρηκτικότητας και της δύναμης.

ΑΤΟΜΙΚΗ – ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Οι νεαροί αθλητές δουλεύοντας σε σταθμούς, στα 6 καλάθια που υπάρχουν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ατομικές επιθετικές τους συνήθειες, ξεκινώντας πάντα από το 1V1 και στην συνέχεια, τις επιθετικές συνεργασίες 2, 3, 4 και 5 παικτών.

ΣΟΥΤ

Για την βελτίωσή του θα χρησιμοποιηθούν 2 κορυφαία μηχανήματα:

 • Dr. Dish BASKETBALL machine
 • SHOOTING CORRECTION machine

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
Η Ψυχολόγος του συλλόγου μας, η κυρία Φάννυ Ροΐδου θα συζητήσει με τους αθλητές μας θέματα που τους απασχολούν με στόχο την ψυχολογική τους τόνωση και ευεξία.

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ
Η Διατροφολόγος του συλλόγου μας, κυρία Ιωάννα Μπαλλά θα μοιραστεί με τους αθλητές μας πολύτιμες συμβουλές σε σχέση με τις διατροφικές συνήθειες που έχουν.

Υπεύθυνος προγράμματος: Νίκος Λινοξυλάκης

 • Υπάρχει δυνατότητα προσέλευσης πριν τις 09:00 καθώς και φύλαξη των παιδιών έως τις 16:00
 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
 • Ο χώρος προπόνησης για τις ηλικίες 4 έως 6 ετών, είναι το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού
A3

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα γραφεία του Συλλόγου (Νταμάρι Χολαργού – δίπλα από το καφέ):

 • Καθημερινές 17:30-21:00
 • Σάββατο 10:00-13:00
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop