Τελευταια νεα
 1. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιώργο Δελή για τη φετινή του παρουσία
 2. Ανανεώσεων συνέχεια στον Χολαργό με βλέμμα στο μέλλον
 3. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 4. Holargos BC 5th “SUMMER BASKETBALL CAMP – BASKETBALL IS NOT ONLY BASKETBALL!”
 5. Ανανεώσεων συνέχεια με Θοδωρή Ιωακειμίδη

AFTER CHRISTMAS CAMP 2023

Tο After Christmas Basket Camp ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Το 5ο AFTER CHRISTMAS CAMP του ΚΟ Χολαργού ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αναδεικνύοντας την πεποίθηση ότι το 2023 θα είναι μία ακόμη εξαιρετική χρονιά για τον Σύλλογό μας.

Οι αθλητές μας δούλεψαν αδιάκοπα για 4 μέρες, από τις 9.00 – 14.00 πάνω στα βασικά του μπάσκετ, ακούγοντας τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις των προπονητών τους, προσπαθώντας να βελτιώσουν τόσο τις ατομικές τους δεξιότητες όσο και τις μεταξύ τους συνεργασίες εντός γηπέδου.

Τα Dr Dish και Correction Machine -the SHOT, βοήθησαν πολύ για την αντίληψη της μηχανικής του σουτ σε όλες του τις διαστάσεις:

 • σωστή θέση σώματος,
 • σωστή θέση υποδοχής της μπάλας,
 • σωστή θέση των ποδιών,
 • σωστές ορθές γωνίες αγκώνα, βραχίονα και καρπού,
 • σωστή θέση δαχτύλων και παλάμης,
 • σωστό release της μπάλας,
 • σωστό footwork κατά την εκτέλεση – άλμα και προσγείωση.

Έμφαση επίσης δόθηκε στην ντρίπλα και στην ολοκλήρωση της τελικής προσπάθειας για καλάθι, όπου οι αθλητές μας δούλεψαν όλα τα είδη της και συνδυαστικά, με διαφορετικό footwork κάθε φορά, όπως επίσης και ballhandling, χρησιμοποιώντας τα D-MAN, τους DEFENDERS και τα Lummic Reaction Lights για την ταχύτητα εκτέλεσης και αντίδρασης που απαιτείται για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ο σταθμός της εκγύμνασης τέλος, αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος κι ανέδειξε την ανάγκη που έχουν οι μικροί μας αθλητές να βελτιώσουν την ισορροπία τους, την ιδιοδεκτικότητά τους, την ενεργοποίηση των μυών τους, με ασκήσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις της ηλικίας τους και του αθλήματος που ασχολούνται.

Το FUN PART του προγράμματος περιείχε πολύ παιχνίδι με ομάδες χωρισμένες στα βοηθητικά καλάθια του γηπέδου και ανταγωνιστικά παιχνίδια 2V2, 3V3, καθώς επίσης και scrimmage games 5V5 στην κεντρική σάλα. Τα παιχνίδια που έγιναν είχαν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς σε όλες σχεδόν τις ηλικίες, έληγαν στον πόντο και με Buzzer beater!

Επίσης, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με την ψυχολόγο του Συλλόγου μας για τον αυτισμό και με την Nutrition Coach του Συλλόγου μας για να δεχτούν κατευθύνσεις για τις διατροφικές συνήθειες που αφορούν την καθημερινότητά τους, αφού συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με αυτές.

Μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, με τον φυσιοθεραπευτή παρόντα σε όλη την διάρκεια του camp και τον γιατρό του Συλλόγου μας σε επιφυλακή, σε ένα περιβάλλον με πολλή μουσική και χαμόγελα από τους συμμετέχοντες, υποδεχτήκαμε το 2023, απόλυτα ικανοποιημένοι για τα πεπραγμένα και πολλά υποσχόμενοι για όλα όσα έπονται!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop