Τελευταια νεα
 1. U21 | Χολαργός – Όλυμπος 83-66
 2. U21 | Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας – Χολαργός 76-58
 3. Η ομάδα Νέων U21 για τρίτη φορά σε Final 4
 4. Ρεκόρ συμμετοχής στον 8o Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» – Με δυναμική παρουσία του ΚΟΧ
 5. Η αντίστροφη μέτρηση για τον “8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό” έχει ξεκινήσει

AFTER CHRISTMAS CAMP 2020

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ HOLARGOS BC AFTER CHRISTMAS BASKET CAMP

Μετά από 4 μέρες εντατικής δουλειάς, αποκόμισης νέων εμπειριών και πολύ παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 το 3ο Holargos BC After Christmas Basket Camp.

Τις εντυπώσεις των παιδιών κέρδισε το νέο μηχάνημα “Dr DishShooting machine” το οποίο ενθουσίασε τόσο τους αθλητές όσο και τους γονείς τους.  Η Αθλητική Ένωση Χολαργού πιστή στο όραμα της να φέρνει τους Αθλητές της σε επαφή με νέες εμπειρίες εξασφάλισε το πρωτοποριακό μηχάνημα εξάσκησης του σουτ μέσα από εξειδικευμένες ασκήσεις (Drills).

Παράλληλα οι αθλητές μας γυμνάστηκαν στο νέο Γυμναστήριο του Συλλόγου, το «HolaVipGym», εξάσκησαν τα αντανακλαστικά τους με το πρωτοποριακό μηχάνημα «FITLIGHT» ενώ για ακόμα μια φορά η Αθλητική Ψυχολογία ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του camp.    

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, Γιώργο Καμπερίδη & Νίκο Καμαριανό, καθώς επίσης και με τον δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης, κάτοχο πολλών πρωταθλημάτων & Κυπέλλων Ελλάδας με τις ομάδες του Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού και βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας, Δημήτρη Παπανικολάου.

Από σήμερα επιστροφή στις προπονήσεις μέχρι το επόμενο basket camp που θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες μετά το Πάσχα.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop