Τελευταια νεα
 1. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιώργο Δελή για τη φετινή του παρουσία
 2. Ανανεώσεων συνέχεια στον Χολαργό με βλέμμα στο μέλλον
 3. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 4. Holargos BC 5th “SUMMER BASKETBALL CAMP – BASKETBALL IS NOT ONLY BASKETBALL!”
 5. Ανανεώσεων συνέχεια με Θοδωρή Ιωακειμίδη

AFTER CHRISTMAS CAMP 2020

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ HOLARGOS BC AFTER CHRISTMAS BASKET CAMP

Μετά από 4 μέρες εντατικής δουλειάς, αποκόμισης νέων εμπειριών και πολύ παιχνίδι ολοκληρώθηκε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 το 3ο Holargos BC After Christmas Basket Camp.

Τις εντυπώσεις των παιδιών κέρδισε το νέο μηχάνημα “Dr DishShooting machine” το οποίο ενθουσίασε τόσο τους αθλητές όσο και τους γονείς τους.  Η Αθλητική Ένωση Χολαργού πιστή στο όραμα της να φέρνει τους Αθλητές της σε επαφή με νέες εμπειρίες εξασφάλισε το πρωτοποριακό μηχάνημα εξάσκησης του σουτ μέσα από εξειδικευμένες ασκήσεις (Drills).

Παράλληλα οι αθλητές μας γυμνάστηκαν στο νέο Γυμναστήριο του Συλλόγου, το «HolaVipGym», εξάσκησαν τα αντανακλαστικά τους με το πρωτοποριακό μηχάνημα «FITLIGHT» ενώ για ακόμα μια φορά η Αθλητική Ψυχολογία ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του camp.    

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου, Γιώργο Καμπερίδη & Νίκο Καμαριανό, καθώς επίσης και με τον δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης, κάτοχο πολλών πρωταθλημάτων & Κυπέλλων Ελλάδας με τις ομάδες του Ολυμπιακού & Παναθηναϊκού και βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας, Δημήτρη Παπανικολάου.

Από σήμερα επιστροφή στις προπονήσεις μέχρι το επόμενο basket camp που θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες μετά το Πάσχα.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop