Τελευταια νεα
 1. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CHAMPS
 2. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΑ ΓΚΟΓΚΟ
 3. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΑΛΛΑ
 4. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΠΛΑΖΟΥΔΑΚΗ
 5. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ SUMMER CAMP ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

7ος Αγώνας Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό»

Εκατοντάδες δρομείς έτρεξαν για τον αυτισμό στον Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, Κυριακή (2/4), πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού με εκατοντάδες δρομείς και παιδιά να τρέχουν για καλό σκοπό στον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό».

Σε ένα όμορφο πρωινό, ιδανικό για τρέξιμο, οι δρομείς έτρεξαν στους δρόμους του προαστείου, σε μια όμορφη διαδρομή, συμμετέχοντας σε μία γιορτή του αθλητισμού γεμάτη χαμόγελα, χρώματα, καλή διάθεση και πολλές χαρούμενες στιγμές.

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη για δεύτερη χρονιά στον αυτισμό και κυρίως στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, καθώς και στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία. Τα έσοδα της διοργάνωσης προορίζονται για την ενίσχυση των τμημάτων μπάσκετ “Champs” του Συλλόγου μας, με παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Η έναρξη δόθηκε με τον παιδικό αγώνα με παιδιά 8 έως 15 ετών να διανύουν 1000μ με εκκίνηση και τερματισμό στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού. Στη διαδρομή αυτή συμμετείχαν και παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και παιδιά από τα τμήματα Champs του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού.

Σε μια πολύ όμορφη εικόνα μετά το τέλος του παιδικού αγώνα τα παιδιά άφησαν το στίγμα τους, σαν ένδειξη συμπαράστασης, την παλάμη τους, σε ένα μεγάλο μουσαμά με τα χρώματα του αυτισμού.

Ακολούθησαν οι αγώνες ενηλίκων με τον Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο να δίνει την εκκίνηση για τους δρομείς των 10χλμ.

Με λίγα λεπτά διαφορά ξεκίνησαν και οι δρομείς των 5χλμ με την εκκίνηση να δίνεται από τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ, Μιχάλη Υφαντή.

7os Agonas Dromou 2023 - Poster A3

Δυναμική η παρουσία του ΚΟΧ

Ο ΚΟ Χολαργού ως συνδιοργανωτής συνέβαλε τα μέγιστα για την προετοιμασία και την υλοποίηση της διοργάνωσης. Προπονητές, αθλητές της ανδρικής ομάδας, στελέχη και μέλη της διοίκησης βρέθηκαν από νωρίς στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στα σημεία που χρειάστηκε.

Στα highlights της ημέρας η παρουσία των παιδιών των τμημάτων CHAMPS που έτρεξαν συνοδεία των γονιών τους την παιδική διαδρομή των 1000μ.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Το προσωπικό του Δήμου και τους δεκάδες εθελοντές, για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα, την Περιφέρεια Αττικής για τη στήριξη της διοργάνωσης, τους αθλητικούς Συλλόγους ΣΚΑ Χολαργού και ΓΑΣ Χολαργού, τους διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την τροχαία Αγίας Παρασκευής και το αστυνομικό τμήμα Παπάγου Χολαργού.

Η εκδήλωση διεξήχθη σε συνδιοργάνωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και τον Κ.Ο. Χολαργού, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και τοπικών αθλητικών συλλόγων και εθελοντικών φορέων.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χορηγούς και Υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Τους Μεγάλους Χορηγούς IKEA και Samos Steamship, τους Χορηγούς Algon από τη Lavipharm και iStorm, τους Υποστηρικτές Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, Nature Valley, Amita και Amita Motion, UNION Properties, Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, τους Τοπικούς Υποστηρικτές το πολυκατάστημα ΔΑΝΑΟΣ, Juicy Grill, ALLIANZ – ΤΣΙΩΜΟΣ Γ., Αβραάμ, Παπάκια και Cocofino, τους Χορηγούς Επικοινωνίας Gazzetta.gr, Runner Magazine, Running News, iRunMag.gr, Runnfun.gr, Athletics Magazine, RunnTrail και RunBeat.gr.

Διαβάστε την Προκήρυξη της διοργάνωσης στην ιστοσελίδα του Δήμου Παπάγου Χολαργού:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δείτε την διαδρομή Παίδων εδώ

Δείτε την διαδρομή Ενηλίκων εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα:

site: www.dopap.gr
facebook: https://www.facebook.com/dopap.gr

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop