Η Α.Ε. Χολαργού και η «Expert Hellas» ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2017-18. Η Expert Hellas θα είναι Χορηγός της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο.

Προφίλ EXPERT HELLAS

Τον Οκτώβριο του 1967 ο Gunnar Nygren ίδρυσε στην Ζυρίχη τον Όμιλο Intercop, μετέπειτα Expert, με συνεταίρους, αρχικά, έξι εκπροσώπους εθνικών οργανισμών λιανικής πώλησης στον κόσμο. Έκτοτε ο Όμιλος αναπτύσσεται διαρκώς, εντάσσοντας στους κόλπους του όλο και περισσότερες χώρες και καθιστώντας το όνομά του ταυτόσημο με την αξιοπιστία, την καλή ποιότητα και τις προνομιακές τιμές. Με περισσότερα από 3.600 καταστήματα, σε 20 χώρες της Ε.Ε. ο  Όμιλος, αποτελεί σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο για τη διάθεση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών.

Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους καταναλωτές την εγγύηση ότι έχουν έρθει στο σωστό μέρος

Με 34 καταστήματα ανά την ελληνική επικράτεια, με επαγγελματίες που γνωρίζουν και αγαπούν την δουλειά τους και με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα Expert έχουν ήδη συνδέσει το όνομά τους με την τόλμη στην επιχειρηματικότητα και στην Ελλάδα.

Θα μας βρείτε κοντά σας στη Λεωφόρο Μεσογείων 293 & Ευβοίας 2, μέσω του καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών ΚΑΛΑΝΤΖΗ Α.Ε.Ε., ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.expert-hellas.gr, με προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, δώρα, προσφορές και εγγύηση Expert.