Τελευταια νεα
 1. ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΙΚΟ ΛΙΝΟΞΥΛΑΚΗ
 2. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟ ΡΑΠΤΙΔΗ
 3. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟ Χολαργού
 4. ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
 5. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η φιλοσοφία του προγράμματος της Holargos BC Academy είναι να μοιραστεί το παιχνίδι της καλαθοσφαίρισης με τους νεαρούς αθλητές, διδάσκοντάς τους τα μυστικά του παράλληλα με τις αξίες και τα ιδανικά που προάγουν την ευγενή άμιλλα και την δια βίου άθληση σε ένα υγιές περιβάλλον. Η ολιστική οπτική της ακαδημίας μας είναι να προωθήσει την καλαθοσφαίριση στις μικρές ηλικίες, να διδάξει μαθήματα ζωής και να εμψυχώσει τους νεαρούς αθλητές να γίνουν επιτυχημένοι μέσα και έξω από το γήπεδο. Η ακαδημία μας πιστεύει ότι αυτή η φιλοσοφία θα οδηγήσει στην δημιουργία ολοκληρωμένων καλαθοσφαιστών και ατόμων που θα προοδεύσουν στην ζωή τους.

Η αποστολή της ακαδημίας μας είναι να εμπνεύσει τους νεαρούς αθλητές και τους προσφέρει μια ιδιαίτερη ευκαιρία για βελτίωση σε όλους τους τομείς της καλαθοσφαίρισης μέσα από εξειδικευμένες τεχνικές προπόνησης. Οι προπονητές της ακαδημίας μας εναρμονίζουν όλους τους νεαρούς αθλητές με την μεθοδολογία προπόνησης και τις τεχνικές βελτίωσης. Μέσα από έμπειρους παιδαγωγούς – προπονητές η ακαδημία μας προσφέρει ένα προπονητικό πρόγραμμα εξειδικευμένο σε κάθε ηλικία και κάθε επίπεδο. Το πρόγραμμα προσφέρει προπονήσεις στο γήπεδο, προπονήσεις δύναμης καθώς και φυσικής κατάστασης, σε νεαρούς αθλητές από 6 – 18 ετών που ενδιαφέρονται να “μυηθούν” στα μυστικά του μπάσκετ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Το πρόγραμμα της ακαδημίας μας έχει σχεδιαστεί σε μια βάση που στηρίζεται σε επίπεδα δυσκολίας ξεκινώντας από το πιο χαμηλό και ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Αυτό γίνεται για να μπορεί να καταλάβει σταδιακά ο νεαρός αθλητής τα επίπεδα που κατακτά και να προχωράει στο επόμενο επίπεδο. Κυρίως όμως βασίζεται, όχι στην ηλικία αλλά, στο επίπεδο δεξιότητας που βρίσκεται ο νεαρός αθλητής.

Στα πρώτα στάδια οι νεαροί αθλητές θα διδαχθούν τα βασικά (fundamentals) της καλαθοσφαίρισης και εκεί σταδιακά θα εφαρμόσουμε μια λίστα με τις δεξιότητες που μαθαίνει κάθε αθλητής ώστε να προχωράμε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης του. Αυτή η οπτική μας βοηθάει ώστε οι νεαροί αθλητές να βελτιώνονται συνεχώς και παράλληλα να τελειοποιούν τις καινούργιες δεξιότητες που μαθαίνουν.

Ολοκληρώνοντας τα πρώτα επίπεδα οι νεαροί αθλητές αρχίζουν να διδάσκονται ομαδικές τακτικές και τεχνικές με αποτέλεσμα να παίρνουν μέρος σε επίσημες διοργανώσεις και τουρνουά μπάσκετ.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop