Ένα υπέροχο πρωινό, γεμάτο αγάπη και προσφορά , έζησαν την Κυριακή  15 Δεκεμβρίου, όσοι παραβρέθηκαν στο κλειστό «Αντ. Τρίτσης» στον Χολαργό. Η ομάδα των παλαίμαχων αθλητών μπάσκετ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, αγωνίστηκε σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων με σκοπό την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» του Πάτερ Αντώνιου.

Η ανταπόκριση των μελών του Συλλόγου μας, των γονιών των αθλητών αλλά και μεμονωμένων πολιτών, υπήρξε συγκινητική! Δεκάδες τσάντες με τρόφιμα και  είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στους ανθρώπους της Κιβωτού!

Ιδιαίτερα όμορφη στιγμή αποτέλεσε ο αγώνας μεταξύ των παιδιών της «Κιβωτού» και των νεαρών αθλητών του Συλλόγου μας.

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού και ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού στηρίζουν το φιλάνθρωπο έργο του Πάτερ Αντώνιου και υπόσχονται να είναι διαρκώς στο πλευρό του!

Θερμά ευχαριστήρια οφείλουμε:

– στην ομάδα μπάσκετ της Βουλής των Ελλήνων η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας και η οποία συμμετέχει ανελλιπώς σε δράσεις κοινωνικής προσφοράς

– στο ΔΟΠΑΠ και τον Πρόεδρο του κ. Θ. Αυγουρόπουλο ο οποίος υποστήριξε την φιλανθρωπική ενέργεια του Συλλόγου μας

-στην Κιβωτό του Κόσμου για την αποδοχή και συμμετοχή με τους μικρούς αθλητές τους καθώς και για το έργο που παράγουν και εμπνέουν όλους μας

-στον παρουσιαστή της εκδήλωσης κ. Μιχάλη Φουντεδάκη για την εθελοντική του παρουσία.