Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι συμπαραστάτης στη νέα προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου μας -τμήμα μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού- θα είναι η εταιρία SPANOS LUXURY CARS SA.

Εκ μέρους του ΔΣ του Holargos BC ευχαριστούμε θερμά την εταιρία η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για ενίσχυση της κοινωνικής δράσης του Συλλόγου.

Σύντομο Ιστορικό Εταιρίας

Εμείς στη Spanos Luxury Cars, έχοντας το πιο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό στον χώρο του αυτοκινήτου προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.
Στόχος είναι μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης από την πρώτη στιγμή που θα επισκεφθεί ο πελάτης την έκθεση μας έως την τελική πώληση ή το aftersales.

Εδώ στη Spanos Luxury Cars, είστε περισσότερο από απλά σε «Καλά Χέρια».

Η Jaguar Land Rover είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η LandRover είναι ο Νο.1 κατασκευαστής premium τετρακίνητων οχημάτων σε όλο τον κόσμο ενώ η Jaguar είναι μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες μάρκες πολυτελών αυτοκινήτων. Στη Jaguar Land Rover, κινητήρια δύναμη είναι η επιθυμία να κατασκευάζονται αυτοκίνητα κορυφαία στην κατηγορία τους, προσφέροντας εμπειρίες που οι άνθρωποι αγαπούν, εφ’ όρου ζωής.

H Spanos Luxury Cars, Official Dealer & Authorized Repairer Jaguar Land Rover με χαρά στηρίζει το έργο του Τμήματος (Champs) της ομάδας του Χολαργού.