Η παιδική ομάδα της ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα 2017-18 κατακτώντας την 3η θέση στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ΕΣΚΑ, με 11 νίκες σε 16 αγώνες και συγκεντρώνοντας συνολικά 27 βαθμούς.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας μας, Σωτήρη Μαρούδη, για την σημαντική επιτυχία τους στον πιο ισχυρό όμιλο της κατηγορίας. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην αγωνιστικότητα, στην αποφασιστικότητα και στο πνεύμα νικητή που επέδειξαν οι «μικροί» σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος κόντρα στις αντιξοότητες (αναδιάρθρωση τμήματος λόγω αποχωρήσεων) και τις ατυχίες (τραυματισμοί) που στέρησαν από την ομάδα μας μία υψηλότερη θέση.

Για του λόγου του αληθές, οι παίδες είχαν την καλύτερη επίθεση (1.117 πόντοι) και το καλύτερο σκορ – average (διαφορά επίθεσης – άμυνας, +171) στον όμιλο.

Η ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ πιστή στην καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών μας ξεκινά άμεσα την οργάνωση και προετοιμασία του τμήματος για την επόμενη χρονιά, όπου οι παίδες θα είναι έφηβοι, με στόχο ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες.

Μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της Α’ φάσης με αντίπαλο τον ΓΣ Περιστερίου Β, όπου η παιδική μας ομάδα επικράτησε με 69-49, σύσσωμη η αποστολή επισκέφτηκε το Big Bad Wolf Χολαργού, Χορηγό του συλλόγου μας, όπου παρατέθηκε δείπνο στους αθλητές.