Το 3ο EASTER CAMP 2023 “FULL ON OFFENSE – FULL ON SHOOTING” που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Χολαργού “Αντώνης Τρίτσης” στις 10 – 13 Απριλίου 2023 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Οι νεαροί μας αθλητές δουλεύοντας σε σταθμούς, στα 6 καλάθια που υπάρχουν στο γήπεδο, είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την Ατομική – Ομαδική Επίθεση, ξεκινώντας πάντα από το 1V1 και στην συνέχεια, τις επιθετικές συνεργασίες 2, 3, 4 και 5 παικτών, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε όλων των ειδών τα ξεμαρκαρίσματα, στο spacing καθώς επίσης και στην κίνηση με/χωρίς την μπάλα.

Για την βελτίωσή του Σουτ έγινε η ανάλυση της τεχνικής και μηχανικής του με απόλυτη λεπτομέρεια. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες εμπειρίες χρησιμοποιώντας 2 κορυφαία μηχανήματα: το Dr. Dish BASKETBALL machine και το SHOOTING CORRECTION machine.

Το Γυμναστήριο της ομάδας HolaViP GYM, εντός του γηπέδου Αντώνης Τρίτσης, αποτέλεσε καθημερινά έναν από τους βασικούς σταθμούς στη διάθεση των νεαρών αθλητών μας, υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου εκγύμνασης του Συλλόγου μας, κυρίου Μασούρα Κώστα.

Η Ψυχολόγος του συλλόγου μας, η κυρία Φάννη Ροΐδου συζήτησε με τους αθλητές μας 2 πολύ σοβαρά θέματα που τους απασχολούν όπως είναι το bulling στις μικρότερες ηλικίες και οι επιδράσεις του internet στον αθλητισμό, στις μεγαλύτερες, με στόχο την ψυχολογική τους τόνωση και ευεξία.

Η Διατροφολόγος του συλλόγου μας, κυρία Ιωάννα Μπαλλά, μοιράστηκε με τους αθλητές μας πολύτιμες συμβουλές σε σχέση με τις βιταμίνες, όπως επίσης και για τα γεύματα και snack πριν και μετά την προπόνηση, για τις μικρότερες ηλικίες, για συμπληρώματα διατροφής πριν και μετά την προπόνηση, για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Ο Φυσιοθεραπευτής του συλλόγου μας, κύριος Καπόνης Βασίλης, έδωσε τις πολύτιμες πρώτες βοήθειες σε όλους τους μικροτραυματισμούς που προέκυψαν.

Ο Υπεύθυνος του προγράμματος κύριος Λινοξυλάκης Νίκος μαζί με τους υπόλοιπους προπονητές, τους κυρίους Κουκή Στάθη, Σαραντίδη Στράτο, Αντωνόπουλο Κων/νο και τις κυρίες Παπακωνσταντίνου Καρολίνα, Φαράζογλου Μαίρη, Κορωνιώτη Φένια, εισέπραξαν την μεγάλη διάθεση των αθλητών, την δίψα τους για την μάθηση των βασικών μυστικών του μπάσκετ και την υπόσχεσή τους ότι καθημερινά θα δίνουν το 100% στην προσπάθειά τους να χαίρονται κάθε στιγμή μέσα στο γήπεδο!