Αυτό το Σάββατο (8/6) πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής χρονιάς των τμημάτων του ΚΟ Χολαργού, με το κλειστό γυμναστήριο “Αντ. Τρίτσης” να γεμίζει από παιδιά της Ακαδημίας μας.

Όλα τα τμήματα του ΚΟ Χολαργού, από το baby basket έως τα προαγωνιστικά, έδωσαν το παρών και συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης παρουσιάζοντας, παρουσία των προπονητών τους, την αγωνιστική τους βελτίωση.

Ακολούθησε fun αγώνας με τους γονείς-μπαμπάδες των παιδιών των ακαδημιών να αντιμετωπίζουν τους προπονητές, με τους γονείς να παρουσιάζουν το πλούσιο ταλέντο τους, με τελικό νικητή το γέλιο και τα εκατέρωθεν πειράγματα.

Στα παιδιά και τους γονείς μίλησαν οι αθλητές της αντρικής μας ομάδας, Άγγελος Ραπτίδης και Κωνσταντίνος Μπλαζουδάκης, που έκαναν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου ενώ φέτος κατέκτησαν και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων U21 .

Η χρονιά για τον Σύλλογο ολοκληρώνεται φέτος με το Basketball Summer Camp που θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους, από τις 17/6 έως τις 5/7.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, για νέες μπασκετικές εμπειρίες και νέες συγκινήσεις!