Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τη συνεργασία με το κατάστημα ired Χολαργού το οποίο εδρεύει εντός του εμπορικού κέντρου Holargos Center. 

Στα πλαίσια της συνεργασίας το ired Χολαργού προσφέρει ειδικές προσφορές για τους αθλητές του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους των Ακαδημιών και συγκεκριμένα:

  • Έκπτωση 10%, σε όλες τις εργασίες, σε όλες τις συσκευές iPhone και iPad.
  • Έκπτωση 5%, σε όλες τις εργασίες, σε όλες τις συσκευές smartphone (Huawei, LG, Sony, Samsung, Xiaomi).
  • Για τις περιπτώσεις των υπολοίπων smartphones, tablets και ηλεκτρονικών υπολογιστών θα υπάρχει έκπτωση κατά περίπτωση.
  • Έκπτωση 10%, σε όλα τα αξεσουάρ, gadget και προστασία οθονών.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΡΟΦΙΛ ired ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Η εταιρεία ired electronics δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής κινητών τηλεφώνων, smartphone, tablet και ηλεκτρονικών υπολογιστών από το 2010.
Αυτή τη στιγμή διαθέτει 14 καταστήματα, 12 στην Αττική, 1 στη Θεσσαλονίκη και 1 στη Πάτρα και διαρκώς αναπτύσσεται.

Στα καταστήματα πραγματοποιούνται όλων των ειδών οι επισκευές σε iphone, smartphone, ipad, tablets, iMac, Macbook, laptop, desktop και game console.
To 90% των επισκευών παραδίδεται εντός της ημέρας ενώ η επισκευή οθόνης, μπαταρίας και λοιπών επισκευών σε iphone, ipad και smartphone δεν ξεπερνά τις 2 ώρες. Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούνται επιλεγμένα ανταλλακτικά, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής. Παράλληλα στα καταστήματα θα βρείτε αξεσουάρ κινητών (θήκες, καλώδια, φορτιστές, ακουστικά, ηχεία κλπ.), προστασία οθονών και πολλών ειδών gadget.
Επίσης υπάρχει διαθέσιμη μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων συσκευών iphone σε άριστη κατάσταση προς πώληση, πλήρως ελεγμένα και με την εγγύηση της ired.

Το κατάστημα ired Χολαργού βρίσκεται στη λεωφόρο Περικλέους 56 εντός του εμπορικού κέντρου HOLARGOS CENTER στο ισόγειο.
Οι υπηρεσίες και οι εργασίες του καταστήματος βρίσκονται στην ιστοσελίδα ired.gr, από όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για το κόστος της κάθε εργασίας.