Η Αθλητική Ένωση Χολαργού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για ακόμη μια χρονιά με τον Όμιλο Ευρωκλινικής, επίσημο υποστηρικτή υγείας της αντρικής ομάδας τα προηγούμενα χρόνια.

Την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά ο Όμιλος της Ευρωκλινικής θα είναι ο υποστηρικτής υγείας όλων των αγωνιστικών μας τμημάτων (αθλητές γεν. 2005-2000).

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Συλλόγου μας, είναι ο κος Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπεδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β’ Ορθοπεδικής Κλινικής και αθλητικών κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η άριστη συνεργασία του συλλόγου με το ιατρικό επιτελείο, καθώς και ο σύγχρονος εξοπλισμός της Ευρωκλινικής έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της ΑΕ Χολαργού, για την επιλογή του ιατρικού συνεργάτη της στον τομέα της ορθοπεδικής διάγνωσης και αποκατάστασης.

Από την φετινή χρονιά ο Σύλλογος μας συνεργάζεται με τον Φυσικοθεραπευτή κ. Άγγελο Μπάκουλα. Ο Φυσικοθεραπευτής μας θα είναι σε τακτική επικοινωνία με τον κ. Πατσόπουλο όταν απαιτείται για την καλύτερη αντιμετώπιση των τραυματισμών των αθλητών μας.

Η Υγεία των Αθλητών μας είναι προτεραιότητα. Επιλέγουμε τους καλύτερους για να είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές μας θα απολαμβάνουν το Μπάσκετ.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο της Ευρωκλινικής

Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ από την ίδρυσή της το 1998, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο. Αποτελεί ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο, θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και ακολουθώντας αυστηρή πολιτική ποιότητας εφάμιλλη των μεγαλύτερων κέντρων του εξωτερικού. Διαθέτει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μοναδικές εξειδικεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις ενώ από το 2016 έγινε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη που έλαβε την Πανευρωπιακή Πιστοποίηση “Patients’ Friendly Hospitals”.