Η Αθλητική Ένωση Χολαργού εκφράζει τα συγχαρητήριά της σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις για την είσοδό τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Μία παρατεταμένη περίοδος με συνεχές διάβασμα, αγωνία πριν, κατά την διάρκεια αλλά και μέχρι πρότινος για την γνωστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων, έλαβε τέλος ! Σε όσα παιδιά πέτυχαν να εισαχθούν σε κάποια σχολή τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους.

Σε όσα παιδιά προσδοκούσαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα και δεν θα εισαχθούν φέτος σε κάποια σχολή τους βεβαιώνουμε πως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ! Όπως και στον αθλητισμό, στο μπάσκετ που ο σύλλογός μας εκπροσωπεί, ποτέ δεν υπάρχουν μόνο νίκες. Με προσπάθεια, κόπο, πείσμα αλλά και τύχη έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε αρκεί να μην τα παρατάμε ποτέ !

Συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν και όλοι οι γονείς, οι αφανείς ήρωες της  υλικής όσο και συναισθηματικής  υποστήριξης της όλης προσπάθειας που “συμμετείχαν” παράλληλα με τα παιδιά σε αυτή την μαραθώνια διαδικασία.

Ο σύλλογός μας,  ιδιαιτέρως θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές του, που ανταποκρίθηκαν στον δύσκολο ρόλο του αθλητή – μαθητή και τελικά δικαιώθηκαν αφού ο αθλητισμός κάθε είδους είναι γνωστό πως λειτουργεί ευεργετικά στη αποφόρτιση της πνευματικής πίεσης που ασκείται στην διάρκεια της Γ’ λυκείου.

Σύσταση τμήματος Under 21

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως όλα τα παιδιά που κατοικούν στην Αθήνα αλλά και αυτά που θα έρθουν από την Περιφέρεια στη Αθήνα για σπουδές, και είναι αθλητές μπάσκετ, με χαρά θα δεχόμασταν να πλαισιώσουν την ακαδημία μας στο υπό σύσταση τμήμα Under 21 (U21) το οποίο θα λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου κόουτς Ν. Λινοξυλάκη, και στον οποίο μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά για πληροφορίες στο 6932 364768.

Εκ της Διοικήσεως της ΑΕΧ