«Αγωνίσου όχι για να γίνεις επιτυχημένος αλλά για να αποκτήσει αξία». Άλμπερτ Αϊνστάιν

Αγαπημένοι μας αθλητές, πιστοί για άλλη μια χρονιά σε μία από τις βασικές αρχές του συλλόγου μας «πρώτα το διάβασμα και μετά το μπάσκετ», σας συγχαίρουμε, γιατί καταφέρατε τον πιο σημαντικό στόχο που θέσατε στην αρχή της χρονιάς, να πετύχετε στο πανεπιστήμιο.

Το ποσοστό εισαγωγής των αθλητών μας στα πανεπιστήμια, αγγίζει σχεδόν και πάλι το 100%.

Καταφέρατε με απόλυτο προγραμματισμό, συντονισμό, στοχοπροσήλωση, να ανοίξετε μια μεγάλη πόρτα στην εξέλιξη της ζωής σας, που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε περισσότερο τόσο τον εαυτό σας όσο και τον κόσμο γύρω σας. Στερηθήκατε ενδεχομένως πολλές εφήμερες απολαύσεις, εξόδους, την φυσιολογικότητα της ηλικίας σας για να γευτείτε τώρα το πλήθος το συναισθημάτων που σας κατακλύζει και σας κάνει να νιώθετε περήφανοι, μοναδικοί!

Αφεθείτε λοιπόν, απολαύστε το όσο διαρκεί και μην ξεχνάτε ότι μόνο ακολουθώντας την ίδια συνταγή θα καταφέρετε τον απώτερο σκοπό που έχουμε όλοι μας, δηλαδή να είμαστε ευτυχισμένοι στην ζωή μας!

«Όταν ήμουν 5 ετών η μητέρα μου μού είπε ότι η ευτυχία είναι το κλειδί της ζωής. Όταν πήγα λοιπόν στο σχολείο και με ρώτησαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, τους απάντησα «ευτυχισμένος»! Μου είπαν ότι δεν κατάλαβα την εργασία που μου έβαλαν, τους είπα ότι δεν καταλάβαιναν την ζωή!» Τζον Λένον

ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ