Το πρωί της Τετάρτης (27/12) δόθηκε το… τζάμπολ στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Shooting and Agility Camp της ΑΕ Χολαργού! Τα παιδιά (ηλικίας από 7 έως 18 ετών) που συμμετείχαν στο Camp (από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης») δέχθηκαν με ενθουσιασμό την επίσκεψη των παικτών της ανδρικής ομάδας (έδωσαν το παρών στο γήπεδο οι Αγγελος Τσάμης, Θοδωρής Τσιλούλης, Αναστάσης Σπυρόπουλος,  Γιώργος Λάππας), οι οποίοι μαζί με τους προπονητές δίδαξαν στους νεαρούς αθλητές την τέχνη του σουτ!

Τη 2η ημέρα του Camp οι νεαροί αθλητές υποδέχθηκαν στο γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης» τους Νικόλα Παπανικολάου, Δημήτρη Κομποδιέτα, Κώστα Παπαντωνάκο και Σπύρο Μοτσενίγο. Παράλληλα, τα παιδιά παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μάθημα για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο από την ψυχολόγο του συλλόγου Ευδοκία Ταστσόγλου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (30/12) ολοκληρώθηκε το 1ο Χριστουγεννιάτικο Shooting and Agility Camp της ΑΕ Χολαργού με πολλά χαμόγελα και δώρα! «Παρών», στο γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης», φώναξαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Στέργιος Κουφός και οι παίκτες του, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όπως επίσης και οι οικογένειες των παιδιών. Οι παίκτες της ομάδας μας, Τόλης Κουτρούλιας, Νικόλας Παπανικολάου και Ρασάντ Μπελ έδωσαν τις δικές τους συμβουλές στους νεαρούς αθλητές και όλοι μαζί στο τέλος μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου για να φωνάξουν «ΧΟΛΑΡΓΟΣ»!

Ευχαριστούμε πολύ τους Υποστηρικτές του Camp, το κέντρο ξένων γλωσσών Ευρωγνώση Χολαργού, την Dole Hellas και την Pizza Fan.