Παρότι είχε πολλές απουσίες ο Χολαργός επιβλήθηκε εύκολα (93-56) του Πανιωνίου στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να βάζει την “σφραγίδα” του στην αναμέτρηση. Ο διεθνής φόργουορντ που ανεβάζει στροφές ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης του Χολαργού, καθώς συνέβαλλε πολύ στην δημιουργία και τα ριμπάουντ πέρα από την εκτέλεση, στοιχεία που βοήθησαν πολύ την ομάδα να “χτίσει” μια σημαντική διαφορά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη με πιεστική άμυνα, έλεγχο των ριμπάουντ και επιθέσεις ανοικτού γηπέδου μπόρεσαν να επιβάλλουν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους. Αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους Ντάριν Ντόρσει (διάστρεμμα), Τζαβόντε Χόκινς (προληπτικά έμεινε εκτός), Μιχάλη Καμπερίδη (έμεινε εκτός γιατί είχε μικροενοχλήσεις στο πόδι) και Γρηγόρη Ραλλάτο (διάστρεμμα) έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και ο Ζερμέιν Λοβ ήταν εκείνοι που ηγήθηκαν επιθετικά του Χολαργού σε μια αναμέτρηση που βοήθησε να εξάγει ο Άρης Λυκογιάννης χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του. Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ και ο Ντάνι Αγκμπελέζε έκαναν πολύ καλή δουλειά στην ρακέτα, όπως και ο Θωμάς Κώττας, ο οποίος πήρε μπάλες και ήταν αποτελεσματικός. Ενώ,άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Διονύσης Σκουλίδας. Η επιθετική πολυφωνία είναι ένα σημαντικό στοιχείο στον Χολαργό, το οποίο αποτυπώνεται ολοένα και περισσότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι, γεγονός που δείχνει ό,τι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων της.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορομηλάς, Ανδρικόπουλος, Κάρδαρης.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-13, 42-29, 66-46, 93-56.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Λυκογιάννης): Αγκμπελέζε 6, Οκερεαφόρ 8, Λοβ 19 (2 τριπ.), Φιτζπάτρικ 13, Σπυριδωνίδης 2, Σκουλίδας 12 (2 τριπ.), Καλαϊτζάκης 1, Γιάνκοβιτς 16 (2τριπ.), Κώττας 14.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χουγκάζ): Δίπλαρος 1, Πρίτ 6, Μπέρι 6, Σίνγκλερ 12 (1 τριπ.), Σκίν 9, Καμπερίδης 3 (1 τριπ.), Καμαριανός 6, Χάρις 9 (3 τριπ.), Χουγκάζ 2, Δημητρακόπουλος, Τόλιας.