Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει μια νέα σημαντική συνεργασία!

Ένας κορυφαίος προπονητής, παιδαγωγός, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Φυσική Αγωγή), καθώς και του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Central Michigan (Φυσική Αγωγή και Προπονητική Μπάσκετ), ο κος Βαγγέλης Μάγειρας, θα αποτελεί εφεξής πολύτιμο συνεργάτη, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Υπεύθυνου Ατομικής Βελτίωσης των Αθλητών μας

Η συνεχής βελτίωση αποτελεί θεμέλιο λίθο της νέας δράσης του Συλλόγου μας.

Η εκμάθηση των βασικών του Μπάσκετ αποκτά τα τελευταία έτη όλο και μεγαλύτερη σημασία. Η ατομική προπόνηση θα βοηθήσει τους αθλητές στην προσωπική τους ανάπτυξη με στόχο την Μπασκετική αριστεία!

Ο Σύλλογός μας ξεκινάει συνεργασία με έναν από τους καλύτερους και εμπειρότερους, διακεκριμένους προπονητές με μακρόχρονη εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο (περισσότερα από 30 έτη) αλλά και στην ατομική βελτίωση των δεξιοτήτων των αθλητών.

Στο παρελθόν ο κος Μάγειρας συνεργάστηκε με τον Σύλλογό μας από την θέση του βοηθού Προπονητή στην Ανδρική μας ομάδα ενώ παράλληλα συμμετείχε και στο πρώτο summer basketcamp αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους αθλητές μας.

Έναντι προνομιακής τιμής θα διενεργούνται ατομικές προπονήσεις 1-3 ατόμων με στόχο την μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης των αθλητών μέσω:

  • Της εκμάθησης των βασικών του μπάσκετ
  • Της βελτίωση της ισορροπίας
  • Της βελτίωσης της τεχνικής του Σουτ
  • Της βελτίωσης των δεξιοτήτων
  • Της αξιολόγησης & μέτρησης της προόδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού καλωσορίζει τον Βαγγέλη στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Χολαργού.

Βιογραφικό προπονητή: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ