Το ερχόμενο Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021, θα διενεργηθούν σωματομετρήσεις των αθλητών του Συλλόγου μας στο κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” (εντός του παρκέ του γηπέδου – είσοδος από την πίσω πόρτα) μεταξύ 11:00 – 13:00. Για τον καλύτερο συντονισμό οι αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος (8 ετών και άνω)  θα πρέπει να το δηλώσουν στην γραμματεία καταβάλλοντας το αντίτιμο των 60€ (ειδική προσφορά για τον Σύλλογό μας).

Οι αθλητές θα λάβουν με email τα αποτελέσματα καθώς και αναλυτικό Εξειδικευμένο για τον κάθε αθλητή- ασκησιολόγιο το οποίο θα μπορέσουν να δουλέψουν

  1. με τον Γυμναστή του Συλλόγου (ατομικές προπονήσεις γυμναστικής) ,
  2. μόνοι τους μετά την επεξήγηση των ασκήσεων από τον Γυμναστή.

Περισσότερες πληροφορίες για την ορθοσωμία και την ορθωσωμική αξιολόγηση:  α) οδηγίες ορθοσωμικής αξιολόγησης, β) τι είναι η ορθοσωμία και η αξιολόγηση, γ) ενδεικτικό αποτέλεσμα και ασκησιολόγοιο σας αυτό που θα λάβει ο κάθε αθλητής  (demo), δ) Πρόταση ορθοσωμικής αξιολόγησης και ε) σύντομο βιογραφικό του Δρ. κ. Βαβέτση.

Οι μετρήσεις αποσκοπούν κυρίως στην βελτίωση της υγείας των παιδιών.

Είναι σημαντικό να «εκμεταλλευτούμε» όλοι την προσφορά που εξασφάλισε ο Σύλλογός μας. Οι μετρήσεις θα διενεργηθούν από τον κορυφαίο του είδους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο!

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η εξόφληση του αντιτίμου (μετρητά, κάρτα, κατάθεση στην τράπεζα αναφέροντας το όνομα του αθλητή) και η συμπλήρωση εντύπου GDPR (για όποιον γονιό δεν έχει υπογράψει). Η διαδικασία των μετρήσεων θα διαρκέσει περίπου 20 λεπτά.