Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 4ο After Christmas Basket Camp του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε 3,4,5 & 7 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο “Αντώνης Τρίτσης”. Μια αθλητική δραστηριότητα που έχει γίνει θεσμός στην περιοχή μας, παρά τις τρέχουσες αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, έδωσε την ευκαιρία στους νεαρούς Αθλητές να παίξουν μπάσκετ και να ζήσουν νέες εμπειρίες μέσα από το Άθλημα που αγαπούν.

Τις εντυπώσεις των παιδιών κέρδισε το μηχάνημα “Dr Dish / Shooting machine” αλλά και το πρωτοποριακό μηχάνημα εκμάθησης του σουτ “The Shot” το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην Αμερική για την εκμάθηση της τεχνικής του σουτ.

Για πρώτη φορά η Διατροφολογία ήταν μέρος του camp. Τα παιδιά συζήτησαν με την διατροφολόγο του Συλλόγου τις  σωστές διατροφικές συνήθειες, σχημάτισαν την πυραμίδα της διατροφής και έλυσαν τις απορίες τους για το πώς πρέπει να τρέφονται πριν και μετά τις προπονήσεις τους.   

Την τελευταία ημέρα του camp είχαμε δυο σημαντικές επισκέψεις από ενεργούς αθλητές, που διαπρέπουν στα γήπεδα ακόμα και σήμερα. Τον Δημήτρη Μαυροειδή, αρχηγού της ΑΕΚ, και τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, αρχηγού της ομάδας του Αμαρουσίου.  Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες καθώς και να κάνουν πολλές ερωτήσεις.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του camp τηρήθηκαν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τη νόσο Covid-19, σύμφωνα με τις διατάξεις της ΓΓΑ.