Με την ολοκλήρωση και των τελευταίων εργασιών εντός του σκεπαστού χώρου του “μπαλονιού”,  ολοκληρώθηκε ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο, δημιουργήθηκε ένα νέο κύτταρο αθλητισμού, που θα είναι διαθέσιμο για τους αθλούμενους του Δήμου μας. Ένα όνειρο πολλών ετών (από το μακρινό 1984) μετά από πολλές καθυστερήσεις, αγωνίες, συζητήσεις και αναλύσεις ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού οι «μπασκετόφιλοι» του Δήμου μας, καθώς και τα παιδιά των Ακαδημιών, θα απολαμβάνουν πλέον το άθλημα που αγαπούν, σε ένα οικείο για αυτά χώρο, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Ο Σύλλογός μας όλα αυτά τα χρόνια, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή,  μέσα από εντατικές προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα στήριξε με θέρμη και βοήθησε πολύπλευρα για την ολοκλήρωση ενός έργου το οποίο είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα στελέχη, μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου μας και οραματιστές του έργου κκ. Γ. Δανόπουλο, Κ. Παπαζάχο, και Δ. Τζουβελεκάκη, αλλά και τις μετέπειτα διοικήσεις υπό την Προεδρία των κκ. Τ. Λαουράκη και Φ. Τσώνη.

Είναι αυτονόητο πως η εκτέλεση και ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν εφικτή, αν η Δημοτική Αρχή δεν “αγκάλιαζε” το όλο εγχείρημα από το ξεκίνημά του και δεν κατανοούσε τα οφέλη για την αθλούμενη νεολαία του Δήμου μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Holargos BC θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την Δημοτική Αρχή και προσωπικά  τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο τόσο για τις συντονισμένες και επίμονες ενέργειες του όσο και για την ειλικρινή συνεργασία  με τα στελέχη του συλλόγου μας , με στόχο την ολοκλήρωση του έργου στέγασης των 2 ανοικτών γηπέδων μπάσκετ. 

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στον τωρινό Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ κκ. Αθ. Αυγουρόπουλο και στον πρώην Πρόεδρο κ. Δ. Οικονόμου, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την πρώην προϊσταμένη της υπηρεσίας, ακούραστη και πάντα φιλική, Κα Χ. Βασσάλου που είχε αναλάβει προσωπικά την  κατάρτιση και ολοκλήρωση του τεχνικού φάκελου  του έργου και φυσικά τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Μ. Τράκα ο οποίος με καθημερινή παρουσία συντόνισε την ολοκλήρωση του έργου.

Το μπάσκετ Γιορτάζει στον Δήμο μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Holargos BC

Τσώνης Φώτης
Πρόεδρος  ΔΣ