Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι νέος υποστηρικτής της κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου μας και τα τμήματα Champs, τμήματα μπάσκετ για παιδιά στο φάσμα του Αυτισμού, θα είναι το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ευχαριστούμε θερμά την εταιρία η οποία ευαισθητοποιήθηκε και ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για ενίσχυση της κοινωνικής δράσης του Συλλόγου.

Προφίλ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων στην Ελλάδα, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008, και πλέον μετράει 26 φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Πάτρα και Λάρισα αλλά και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, www.biologikoxorio.gr, με αποστολές βιολογικών προϊόντων σε όλη τη χώρα!

Εδώ και 14 χρόνια βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους μια ευρεία γκάμα με περισσότερα από 6.500 πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα για να ενισχύσουν την υγεία και την ευεξία τους με φυσικές επιλογές. Φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, vegan επιλογές, προϊόντα χωρίς γλουτένη ή χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συμπληρώματα διατροφής, είναι κάποιες από τις επιλογές που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα ή στο site της εταιρείας, για να μυηθεί σε έναν πιο υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Δείτε εδώ τα καταστήματα: https://www.biologikoxorio.gr/stores

Επιλέξτε βιολογικά προϊόντα και υιοθετήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, προστατεύοντας τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας.

#allazoumetonkosmo