Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι συμπαραστάτης σε αυτή τη νέα προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου μας θα είναι η οικογένεια Ιγγλέση και η Ναυτιλιακή εταιρεία Samos Steam Ship.

Ο κλάδος της Ναυτιλίας ήταν και είναι πρωτοπόρος στο επιχειρείν και στην στήριξη της Ελληνικής οικονομίας.  Μέσω της υποστήριξης του νέου εγχειρήματος του Συλλόγου μας αποδεικνύεται ότι δράσεις κοινωνικού περιεχομένου βρίσκουν πάντα άξιους συμπαραστάτες.   

Εκ μέρους του ΔΣ του Holargos BC ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Ιγγλέση η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την ενίσχυση του νέου εγχειρήματος.

Το Μπάσκετ για Όλους γίνεται πράξη!

 

Προφίλ Samos Steam Ship

Η οικογένεια Ιγγλέση, με καταγωγή από την Σάμο, δραστηριοποιήθηκε από το 1875 στο εμπόριο αγαθών με ιστιοφόρα πλοία. 

Με εμπειρία πλέον των 145 ετών και με παράδοση πέντε γενεών, η Samos Steamship Co. εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο εταιρεία του κλάδου της, με έντονη σήμερα περιβαλλοντική ευαισθησία.

Η μεταφορά αγαθών με συνέπεια, ευθύνη κι ασφάλεια παραμένει ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα επενδύοντας στην καινοτομία και την εξειδίκευση  ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες συνθήκες κι  ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις της διεθνούς ναυτιλιακής κοινότητας.