Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι συμπαραστάτης σε αυτή τη νέα προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου μας θα είναι η εταιρία efood.

Εκ μέρους του ΔΣ του Holargos BC ευχαριστούμε θερμά την εταιρία η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την ενίσχυση του νέου εγχειρήματος με προσφορά αγοράς υλικού το οποίο προορίζεται για τον χώρο προπόνησης των αθλητών του τμήματος Champs.  

H εταιρία κάνει πράξη στην καθημερινότητα των εργασιών της την κοινωνική προσφορά και μέσω των ενεργειών του «Love Delivered» συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Το Μπάσκετ για Όλους γίνεται πράξη!

Προφίλ efood

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι παραγγέλνουν και να δημιουργήσουμε μια φανταστική online delivery εμπειρία.

Θέλουμε κάθε παραγγελία να είναι μια efood παραγγελία.

Αλλά δεν μένουμε εκεί!

Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, στεκόμαστε στο πλάι των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.

Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το Love Delivered και εκφράζει έμπρακτα τον βασικό μας στόχο να δίνουμε πίσω και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Μέσω των ενεργειών “Love Delivered” καλούμε τους χρήστες να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.