Τελευταια νεα
 1. U21 | Χολαργός – Όλυμπος 83-66
 2. U21 | Μίλων/Ίκαρος Καλλιθέας – Χολαργός 76-58
 3. Η ομάδα Νέων U21 για τρίτη φορά σε Final 4
 4. Ρεκόρ συμμετοχής στον 8o Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» – Με δυναμική παρουσία του ΚΟΧ
 5. Η αντίστροφη μέτρηση για τον “8ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου Χολαργού – Τρέχουμε για τον αυτισμό” έχει ξεκινήσει

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σύλλογός μας ξεκινάει πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων Μπάσκετ σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μάγειρα, που αναλαμβάνει Υπεύθυνος Ατομικής Βελτίωσης των Αθλητών μας.

Η εκμάθηση των βασικών του Μπάσκετ αποκτά τα τελευταία έτη όλο και μεγαλύτερη σημασία. Η ατομική προπόνηση βοηθάει τους αθλητές στην προσωπική τους ανάπτυξη με στόχο την Μπασκετική αριστεία! 

Ο κος Μάγειρας είναι ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους, διακεκριμένους προπονητές / παιδαγωγός με μακρόχρονη εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο (περισσότερα από 30 έτη) αλλά και στην ατομική βελτίωση των δεξιοτήτων των αθλητών. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Φυσική Αγωγή), καθώς και του Πανεπιστημίου Central  Michigal  στην Αμερική (Φυσική Αγωγή και Προπονητική Μπάσκετ), έχει συνεργαστεί με τον Σύλλογό μας στο παρελθόν από την θέση του βοηθού προπονητή στην Ανδρική μας ομάδα ενώ παράλληλα συμμετείχε και στο πρώτο summer basketcamp αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους αθλητές μας.

Personal Training 2021_POSTER

Έναντι προνομιακής τιμής θα διενεργούνται ατομικές προπονήσεις 1–3 ατόμων με στόχο την μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης των αθλητών μέσω:

 • Της εκμάθησης των βασικών του μπάσκετ
 • Της βελτίωση της ισορροπίας
 • Της βελτίωσης της τεχνικής του Σούτ
 • Της βελτίωσης των δεξιοτήτων
 • Της αξιολόγησης & μέτρησης της προόδου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop