Τελευταια νεα
 1. Ανανεώσεων συνέχεια στον Χολαργό με βλέμμα στο μέλλον
 2. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
 3. Holargos BC 5th “SUMMER BASKETBALL CAMP – BASKETBALL IS NOT ONLY BASKETBALL!”
 4. Ανανεώσεων συνέχεια με Θοδωρή Ιωακειμίδη
 5. Ανανέωση συνεργασίας με Ανδρέα Κατωπόδη

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σύλλογός μας ξεκινάει πρόγραμμα Ατομικών Προπονήσεων Μπάσκετ σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μάγειρα, που αναλαμβάνει Υπεύθυνος Ατομικής Βελτίωσης των Αθλητών μας.

Η εκμάθηση των βασικών του Μπάσκετ αποκτά τα τελευταία έτη όλο και μεγαλύτερη σημασία. Η ατομική προπόνηση βοηθάει τους αθλητές στην προσωπική τους ανάπτυξη με στόχο την Μπασκετική αριστεία! 

Ο κος Μάγειρας είναι ένας από τους καλύτερους και εμπειρότερους, διακεκριμένους προπονητές / παιδαγωγός με μακρόχρονη εμπειρία στο ανώτατο επίπεδο (περισσότερα από 30 έτη) αλλά και στην ατομική βελτίωση των δεξιοτήτων των αθλητών. Απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Φυσική Αγωγή), καθώς και του Πανεπιστημίου Central  Michigal  στην Αμερική (Φυσική Αγωγή και Προπονητική Μπάσκετ), έχει συνεργαστεί με τον Σύλλογό μας στο παρελθόν από την θέση του βοηθού προπονητή στην Ανδρική μας ομάδα ενώ παράλληλα συμμετείχε και στο πρώτο summer basketcamp αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στους αθλητές μας.

Personal Training 2021_POSTER

Έναντι προνομιακής τιμής θα διενεργούνται ατομικές προπονήσεις 1–3 ατόμων με στόχο την μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης των αθλητών μέσω:

 • Της εκμάθησης των βασικών του μπάσκετ
 • Της βελτίωση της ισορροπίας
 • Της βελτίωσης της τεχνικής του Σούτ
 • Της βελτίωσης των δεξιοτήτων
 • Της αξιολόγησης & μέτρησης της προόδου

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop