Με νίκες ξεκίνησαν την αγωνιστική τους δράση οι εφηβικές ομάδες (Α & Β) του Συλλόγου μας. Τα αποτελέσματα της εξαντλητικής προετοιμασίας άρχισαν να φαίνονται.

Με οδηγό το πάθος για την νίκη, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους κκ. Ν. Λινοξυλάκη & Μ. Ηρακλειανού, επιβλήθηκαν των εφηβικών ομάδων του Αμαρουσίου και του Μαραθώνα αντίστοιχα.

Η πρώτη ομάδα του εφηβικού, που αγωνίζεται στον Α’ Όμιλο της Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ της ΕΣΚΑ επικράτησε με 87-60 του ΓΣ Αμαρουσίου. Ενώ ευρεία ήταν η νίκη του Εφηβικού Β’ απέναντι στον Μ.Ε.Σ. Μαραθώνος με 83-48 για την πρώτη αγωνιστική στου 16ου ομίλου της Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ.

H αγωνιστική δράση των εφήβων συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα με εκτός έδρας παιχνίδια στα Εξάρχεια (Εφηβικό Α) και το Μαρούσι (Εφηβικό Β).

Να σημειώσουμε ότι από φέτος η ΑΕ Χολαργού εκπροσωπείται από δυο ομάδες εφηβικού λόγω της μεγάλης αύξησης των παιδιών σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. 

Εκτός από τη δεύτερη ομάδα εφήβων συστάθηκε και τμήμα Νέων Ανδρών (U21) που ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και θα αντιμετωπίσει, εκτός έδρας, την ομάδα του Αμύντα.  

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/9)

ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Α) – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ  87-60 ( 22-19,28-15,12-13,25-13 ) (Λινοξυλάκης, Ηρακλειανός):  Μπαρμπας 7, Λιμαντζακης 18, Θεοδωρομανωλακης 3, Δευτερεβος 4, Γουσιος 5, Μουντανος, Βουδουρης 20, Ψιλοπουλος 4, Συμεωνιδης, Ιωαννιδης 1, Φερακης 4, Κουπλακης 21. 

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΗΒΩΝ 16ος ΟΜΙΛΟΣ  – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/9)

AE ΧΟΛΑΡΓΟΥ (B) – Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ  83-48 (24-14, 22-19, 22-8, 15-7) (Ηρακλειανός, Λινοξυλάκης): Δασκαλόπουλος, Κοκκορης, Αντωνοπουλος 14, Καπελος 20, Γουσιος 4, Προφιλης 5, Σπανος 9, Φερακης 11, Αγοριτσας, Λυσανδροπουλος 12, Καραμεσινης 3, Φαρακος 5.