Πανευτυχής ήταν ο προπονητής του Χολαργού Άρης Λυκογιάννης μετά το μεγάλο «διπλό» στο Αλεξάνδρειο επί του Άρη.

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα γιατί συμβαίνουν δύο πράγματα που δεν συμβαδίζουν. Ο Άρης χάνει εντός έδρας από τον Χολαργό. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και είπαμε ότι η εικόνα μας ήταν τουλάχιστον αστεία. Σίγουρα με τον τρόπο που παίζαμε δεν δείχναμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης σκόραρε μόνο 22 πόντους και είναι η απόδειξη για το πόσο διαφορετικά παίξαμε. Στην επίθεση δεν μαγέψαμε αλλά πήραμε μια τεράστια νίκη εκτός έδρας και για το πρεστίζ του συλλόγου και λόγω του μεγέθους του αντιπάλου» υποστήριξε ο τεχνικός του Χολαργού.
«Ο σεβασμός είναι δεδομένος σε όλους τους ανθρώπους στο μπάσκετ όμως όταν μπαίνεις στο παρκέ είσαι επαγγελματίας και κοιτάς να κερδίσεις ανεξάρτητα ποιος είναι απέναντι σου. Εύχομαι να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Καλή επιτυχία στον Γιάννη Καστρίτη» κατέληξε ο Άρης Λυκογιάννης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καστρίτης που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο στο πρωτάθλημα διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Αγγέλου, είπε: «Οπωσδήποτε είναι μια σκληρή ήττα, βρίσκομαι μόλις τρεις μέρες στην ομάδα αλλά έχω να πω ότι σίγουρα δεν ξέρω τι πιστεύει ο κόσμος για το ταλέντο και την ποιότητα αυτής της ομάδας, αλλά εγώ βλέπω ότι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από την ομάδα προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για τον σύλλογο. Είναι λογικό να στεναχωριέται και ο κόσμος μας. Οι πόντοι που δεχτήκαμε στην έδρα μας ήταν πολλοί, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλά λάθη και πολλά χαμένα ριμπάουντ. Όλα αυτά μεταφράζονται σε πολλή πίεση. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε και να δουλέψουμε πολύ αλλά και να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε».

Και κατέληξε: «Πρώτα απ όλα ο Άρης είναι Άρης και κανείς δεν δέχεται να χάνει μέσα στην έδρα του παιχνίδι. Άπαντες έχουν δίκιο να απαιτούν νίκες για τον Άρη. Ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι θα μπορούσε από μια και μόνο λεπτομέρεια να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Ο καθένας για τον εαυτό του δίνει το 100% αλλά στο μπάσκετ μετράει και η ομάδα και η ψυχολογία. Ακόμα οι παίκτες πάρα την προσπάθεια που κάνουν δεν έχουν φτάσει το ταβάνι τους. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα».