Η καθιερωμένη ετήσια λαχειοφόρος αγορά του Holargos BC θα πραγματοποιηθεί και φέτος με πλούσια δώρα προσφορά των Υποστηρικτών του Συλλόγου μας και καταστημάτων της περιοχής.

Σκοπός της λαχειοφόρου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη σύσταση νέου τμήματος Champs καθώς και η ενίσχυση των τμημάτων Champs (1 & 2).

Τα τμήματα Champs είναι μέρος του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου (Basketball4All) και απευθύνονται σε παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού, με τη συμμετοχή στις προπονήσεις να είναι δωρεάν.

Τα πρώτα δύο τμήματα λειτουργούν από τον Οκτώβριο του 2021 με σύσσωμο τον αθλητικό, και όχι μόνο, κόσμο να έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Προμηθευτείτε τους λαχνούς από τα γραφεία του Συλλόγου (3 € έκαστος) και λάβετε μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3/3 στις 19:00.

Δωροθέτες: CANDY HOOVER, EXPERT HELLAS, TECHPEN, MEGASPITI.GR, ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, ΟΠΤΙΚΑ ΣΚΟΛΑΡΙΚΟΣ, ΔΑΝΑΟΣ, TEN MENS HAIR, ΤΑΜΠΑΚΙΔΗΣ, ΤΡΟΦΗOΝ, GOLDEN GYM, LA KOSTA, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ, NICKAN, QUICK GYM, MANDARIN JEWELS

Αφίσα λαχειοφορος 2022