Η διακοπή του πρωταθλήματος για τέσσερις εβδομάδες δίνει την δυνατότητα στους παίκτες των ομάδων να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν έτοιμοι για την επανέναρξη των υποχρεώσεων τους. Στον Χολαργό ο Άρης Λυκογιάννης έχει δώσει άδεια στους παίκτες του μέχρι την Δευτέρα (11/2), οπότε και τους περιμένει ξανά στο γήπεδο.

«Στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος πριν την διακοπή ηττηθήκαμε στο γήπεδο μας από μια καλή ομάδα όπως είναι το Περιστέρι στο τελευταίο σουτ. Εάν είχαμε κερδίσει θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα τα πράγματα για μας, όμως είμαστε αναγκασμένοι να το αφήσουμε πίσω αυτό το ματς και να προχωρήσουμε» υποστήριξε ο σέντερ της ομάδας του Χολαργού Θωμάς Κώττας και συνέχισε: «Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό διάστημα για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να είμαστε πιο έτοιμοι για την συνέχεια της σεζόν, η οποία θα είναι δύσκολη και μεγάλη».

Όσο για τους στόχους του Χολαργού, εξήγησε: «Οι οκτώ νίκες που έχουμε κάνει ως τώρα είναι πολύ καλές. Πλέον έχουμε κάποια παιχνίδια που μπορούμε να κερδίσουμε στο γήπεδο μας, ώστε να φτάσουμε σ’ έναν αριθμό νικών που θα μας επιτρέπει να είμαστε στην 8αδα και τα play offs. Σε τι θέση βέβαια θα βρεθούμε αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι το οποίο εξαρτάται από μεγάλες νίκες».