Μετά από την μακρά διακοπή του πρωταθλήματος, ο Χολαργός ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να εμφανιστεί πανέτοιμος το προσεχές Σάββατο (2/3, 15.45, BLSHOWΕΡΤ2) στην Πυλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και δουλεύει πολύ στην τακτική εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα.

«Στον πρώτο γύρο κάναμε ένα πολύ καλό ματς στην έδρα μας και πήραμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλό και ποιοτικό μπάσκετ, σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα, αλλά εμείς δεν θα εστιάσουμε εκεί, θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και πως θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» υποστήριξε ο Μιχάλης Καμπερίδης και συμπλήρωσε: «Μετά τη μεγάλη διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα ο αντίπαλος είναι αγωνιστικά πιο έτοιμος, καθώς έπαιξε στο κύπελλο, ενώ είχε και παίκτες στην Εθνική ομάδα. Αντίθετα, εμείς πρέπει να βρούμε ξανά τον καλό ρυθμό που είχαμε πριν από την διακοπή έχοντας μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν στον Χολαργό στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» είναι ξεκάθαρος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που στην έδρα της, έχει κάνει πολύ καλές νίκες με την ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ καλά και θα πρέπει να χαμηλώσουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον».