Η ΑΕ Χολαργού στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου και διοργανώνει σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ τo ερχόμενο Σάββατο 12/1 κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον Πανιώνιο τις ακόλουθες δράσεις:

  • Στην διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα Χολαργός – Πανιώνιος θα διεξαχθεί αγώνας μεταξύ της ομάδας παίδων του Συλλόγου μας και ομάδας επιλέκτων αθλητών της Κιβωτού του Κόσμου.
  • Μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την Κοπή της πίτας του συλλόγου,  θα βραβευτεί για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ο πάτερ Αντώνιος.
  • Σε συνεννόηση με την Κιβωτό του Κόσμου καθ´όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του συλλόγου (κλειστό Αντ. Τρίτσης). Σας καλούμε να συνεισφέρετε ότι μπορεί ο καθένας.

Προσοχή: Τρόφιμα και είδη των οποίων η συντήρηση απαιτεί ψυγείο θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα μεταξύ 13:00-15:30.

Επίτιμοι προσκεκλημένοι στον αγώνα και την εκδήλωση της Κοπής της πίτας θα είναι παιδιά που φιλοξενούνται από την Κιβωτό του Κόσμου και ο ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου γνωστός και ως «πάτερ Αντώνιος» στον οποίο απονεμήθηκε πρόσφατα από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο το βραβείο του «Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη».