Η Αθλητική Ένωση Χολαργού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συμμετοχή της για 2η συνεχή χρονιά στο “Jr NBA Greece Basketball League 2020”.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση από τους διοργανωτές του  Jr NBA Greece και τον Ambassador Europe NBA παλαίμαχο παίκτη κ. Ευθύμη Ρετζιά στο Ξενοδοχείο Radisson Blue Park. Στην εκδήλωση από πλευράς των Ακαδημιών μας παραβρέθηκε ο Τεχνικός Δ/ντής της Ακαδημίας κ. Θοδωρής Σιαρές.

Η ομάδα μας, κατόπιν κλήρωσης, έλαβε το όνομα της ομάδας των «DETROIT PISTONS», θα συμμετάσχει με το τμήμα MINI στον όμιλο “EASTERN/ CENTRAL” στον οποίο μετέχουν επίσης οι ομάδες: Πανιώνιος/Cleveland Cavaliers,Αμύντας/Milwaukee Bucks, ΓΣ Παπάγου/IndianaPacers & Ολυμπιάδα Παπάγου/Chicago Bulls.

Σύστημα διεξαγωγής

To Jr. NBA Greece Basket Ball League θα ξεκινήσει στα μέσα Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 30 ομάδων (ΕΣΚΑ & ΕΣΚΑΝΑ) και αφορά αθλητές γεννηθέντες το 2007

Οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους, η κάθε ομάδα  συνδέεται με τυχαία με μια εκ των τριάντα (30) ομάδων του NBA με την επίσημη ονομασία και εμφάνιση της οποίας συμμετέχει στο τουρνουά.

Η διάρκεια του τουρνουά είναι δώδεκα (12) έως δεκατέσσερις (14) εβδομάδες και το σύστημα διεξαγωγής γίνεται κατά τα πρότυπα του NBA όπου οι ομάδες χωρίζονται σε δυο περιφέρειες των δεκαπέντε (15) ομάδων με τρείς (3) υποκατηγορίες των πέντε (5) ομάδων ανά περιφέρεια.

Καλή επιτυχία στους Αθλητές μας!