Αγαπημένοι μας αθλητές,

Σας εκφράζουμε ολόψυχα την αμέριστη συμπαράστασή μας σε έναν ακόμη αγώνα που ξεκινάτε αύριο, μια δοκιμασία την οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και ηρεμία, καθώς αποτελεί έναν μόνο σταθμό στην πορεία σας για την κατάκτηση της γνώσης, ως στόχο και ως εφόδιο για το μέλλον σας.

Με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση, να προσπαθήσετε ν’ αξιοποιήσετε τους κόπους και τις θυσίες τις δικές σας, των γονιών σας και των δασκάλων σας ώστε να αποδώσετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας.

Μην ξεχνάτε ότι πραγματικός νικητής είναι η υπομονή και η αισιοδοξία. Εκείνος που επιμένει να μοχθεί και αγωνίζεται συνεχώς για το καλύτερο, στο τέλος δικαιώνεται.

Ωστόσο, οι συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελούν μοναδική ευκαιρία για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, είναι απλά ένα εισιτήριο για ένα άλλο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εμπειρίας. Σε αυτό τον αγώνα δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Απλώς είναι μια διαδικασία μέσω της οποίας δοκιμάζονται οι κόποι σας.

Με τις εξετάσεις που ξεκινάνε αύριο, ολοκληρώνεται ένας όμορφος κύκλος στη ζωή σας, που θα θυμάστε πάντα με νοσταλγία και χαμόγελο. Τελειώνει η περίοδος της ξενοιασιάς και της παιδικής αθωότητας και αρχίζει η περίοδος της ανεξαρτησίας, της δημιουργικότητας και της υλοποίησης των ονείρων σας.

Ακολουθήστε τα όνειρά σας. Συγκεντρωθείτε στο στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία, με σιγουριά, με πίστη στις δυνάμεις σας.

Διώξτε το άγχος, αντιμετωπίστε αυτή τη δοκιμασία με ηρεμία, με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά. Όλοι σας είστε ξεχωριστοί! Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν. Γράψτε ήρεμα και χαρείτε μετά το καλοκαίρι σας.

Σας πιστεύουμε. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας, να δώσετε σχήμα στη φαντασία σας, να διαμορφώσετε το μέλλον που ονειρεύεστε και που σας αξίζει.

Και μην ξεχνάτε τα λόγια του Michael Jordan:

«Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να συμβεί… Κάποιοι άνθρωποι εύχονται να συμβεί… Κάποιοι άνθρωποι το κάνουν να συμβεί!!!»

Ας είσαστε εσείς αυτοί !

Εκ μέρους του ΔΣ του Holargos BC