Με μία επίσκεψη τόσο συμβολισμού όσο και ουσίας , συνεχίστηκαν οι επισκέψεις μελών του ΔΣ του συλλόγου μας σε φορείς και ιδρύματα που στεγάζονται στον Δήμο μας. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 14/10 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Προέδρου και της Γενικής Γραμματέως της Αθλητικής Ένωσης Χολαργού ,  Κου Τάκη Λαουράκη και Κας Αλεξάνδρας Παπαστάμου – Τούτουζα  συνοδευόμενοι από τον αρχηγό της μείζωνος αντιπολίτευσης του Δήμου Κου Δημητρίου Τούτουζα  στο «ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑμΕΑ , ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ» .

Στο Κέντρο μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Κος Κωνσταντίνος Τίγκας , όπου μας ξενάγησε στους χώρους  του ιδρύματος , φέρνοντας μας συγχρόνως σε επαφή με τα παιδιά , όπου είχαμε την χαρά να συνομιλήσουμε μαζί τους και να δούμε από κοντά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο ίδρυμα σε όλα τα επίπεδα.

Εκφράσαμε στον Πρόεδρο την θέλησή μας για κοινές δράσεις στα πλαίσια των δυνατοτήτων και των δύο πλευρών και συμφωνήσαμε να είμαστε σε επαφή για προγραμματισμό με σκοπό  την υλοποίηση όσων από αυτών μπορούν  να πραγματοποιηθούν.

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί επισκέψεις και δράσεις που σχετίζονται με τον κοινωνικό χαρακτήρα προσφοράς , στα πλαίσια  του ερασιτεχνικού χαρακτήρα μας,  και με σκοπό την διάδοση του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευθύνης.