Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν, η οποία σημαδεύτηκε με την επιστροφή της ανδρικής μας ομάδας στις επιτυχίες, με τη συμμετοχή της στην Α’ ΕΣΚΑ τη νέα σεζόν να προμηνύει ακόμα καλύτερες ημέρες.

Η παρουσία παλαιών στελεχών με εμπειρία, σε συνδυασμό με το δυναμισμό και τις φρέσκες ιδέες των νέων παραγόντων στη διοίκηση μας δίνει το δικαίωμα να δημιουργούμε και να οραματιζόμαστε ευοίωνο το μέλλον. Η φετινή χρονιά, η οποία σημαδεύτηκε από την παρουσία του Δημήτρη Κομποδιέτα στο ρόστερ, καθώς και νέων αθλητών που προέρχονται από τις εφηβικές μας ομάδες ήταν καταλυτική για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α’ όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ, έδωσε οντότητα στην ομάδα, ενώ με την καθοδήγηση των coaches Λινοξυλάκη και Ηρακλειανού αλλά και ολόκληρου του τεχνικού τιμ, σε συνδυασμό με την αυταπάρνηση όλων των παικτών έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επόμενος στόχος, και όραμα, η επάνοδος της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες! 

Παράλληλα, οι ακαδημίες μας να συνεχίσουν την αναπτυξιακή τους πορεία με την ύπαρξη καταξιωμένων προπονητών, γυμναστών και συνεργατών του Συλλόγου (ορθοπεδικός, φυσικοθεραπευτής, διατροφολόγος και ψυχολόγος).

Άξια αναφοράς και η κοινωνική δράση του Συλλόγου με την δημιουργία 3 τμημάτων μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού!

Το ταξίδι της μεγάλης επιστροφής ξεκίνησε και συνεχίζεται…