Έχουμε όλοι μας συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τον Σύλλογό μας να πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πέρσι ήταν στο κλειστό μας γυμναστήριο «Αντ. Τρίτσης»  μετά τον φοβερό αγώνα της αντρικής μας ομάδας και την νίκη της επί του Πανιωνίου ή πρόπερσι στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη»  στο Δημαρχείο  με καλεσμένο τον μεγάλο αθλητή και άνθρωπο, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για φέτος όμως, και στα πλαίσια της απόλυτης ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας που διακρίνει τον Σύλλογό μας, επιλέξαμε κάτι διαφορετικό.

Το κάθε τμήμα του Συλλόγου μας θα κόψει την δική του Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κάποια προπόνηση εντός των επόμενων ημερών, παρουσία- εκτός φυσικά του προπονητή και του εφόρου- όσων γονιών μπορούν να παρευρεθούν. Το φλουρί για κάθε πίτα θα συνοδεύει μία δωροεπιταγή από τα καταστήματα INTERSPORT.

Η διοίκηση του Συλλόγου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, με την μορφή party, στις 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00, στο bar-Restaurant FLOYD, με πρόσκληση* αξίας 7 ευρώ που θα αντιστοιχεί σε ένα ποτό. ΟΛΑ τα έσοδα της εκδήλωσης μαζί με τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς, θα διατεθούν στους αναδόχους κηδεμόνες του νεαρού αθλητή του Συλλόγου μας ο οποίος πολύ πρόσφατα «έχασε» τον πατέρα του ενώ ήταν ήδη ορφανός και από την μητέρα του η οποία έφυγε από την ζωή πριν μερικά χρόνια. Θεωρούμε πως η εξοικονόμηση χρημάτων από την μη πραγματοποίηση κεντρικής εκδήλωσης, αλλά και η χρηματική συνεισφορά από όλα τα παραπάνω έσοδα, παράλληλα με την δια βίου κάλυψη των ετήσιων συνδρομών του αθλητή μας μαζί με την ιατρική του υποστήριξη μέσω ειδικών καρδιολογικών εξετάσεων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αλλά και την ψυχολογική μέσω  της ψυχολόγου μας, έχουν περισσότερο σημασία από μια εκδήλωση δύο ωρών.

Συγχρόνως καλούμε όσους γονείς θέλουν και μπορούν να συνεισφέρουν χρηματικά για τον συγκεκριμένο σκοπό να απευθυνθούν στην γραμματεία του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.

Το ΔΣ του HOLARGOSBC και HOLARGOSBC ACADEMY  

*Οι προσκλήσεις θα διατίθενται από τις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας από τα γραφεία του Συλλόγου