Μια διαφορετική προπόνηση ήταν η σημερινή για τα τμήματα Champs! Οι γονείς των αθλητών μας έλαβαν μέρος στην προπόνηση, έτρεξαν, σούταραν και συμμετείχαν δυναμικά! Παράλληλα σύσσωμη η ανδρική ομάδα του ΚΟ Χολαργού έλαβε μέρος στην προπόνηση. Οι παίκτες μίλησαν στα παιδιά, τους έδειξαν τις ασκήσεις, γέλασαν και φώναξαν δυνατά “ΧΟΛΑΡΓΟΣ” στο τέλος της προπόνησης!

Η ημέρα δεν θα μπορούσε να τελειώσει διαφορετικά! Τα παιδιά έλαβαν τα δώρα τους από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Φώτη Τσώνη, και τους παίκτες του Ανδρικού!

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής βρέθηκαν στο χώρο της προπόνησης μοιράζοντας ευχές και δώρα στους μικρούς αθλητές μας!

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου θα θέλαμε να συγχαρούμε τους συνεργάτες μας κκ. Λινοξυλάκη Νίκο , Παναγή Άρτεμις, Ροίδου Φάννυ, Γιαννάτο Σπύρο, Μυρσιάδη Κωνσταντίνα και Σωτηρόπουλο Θοδωρή για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις των Champs, την αγάπη τους για τους αθλητές και τον επαγγελματισμό τους, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία του πρωτοποριακού εγχειρήματος δημιουργίας τμημάτων μπάσκετ για παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού!

Το όραμα της Διοίκησης «Μπάσκετ για Όλους» γίνεται πράξη στον Holargos BC!

Ευχαριστούμε, τέλος, την εταιρία ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ (Perfect Toys) για την ευγενική χορηγία των δώρων των αθλητών μας, καθώς και το μέλος της Διοίκησης κ. Τούτουζα Δημήτρη που μερίμνησε ώστε όλοι οι αθλητές να πάρουν το δώρο τους!