Σε αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας περίοδο η Διοίκηση της ΑΕ Χολαργού και οι προπονητές της βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή (με τα μέσα που μας δίνει τεχνολογία) για να προσφέρουμε εναλλακτική διέξοδο στην καθημερινότητα των αθλητών μας και όχι μόνο.

Ο Σύλλογος μας, Holargos BC, ανακοινώνει την δημιουργία καναλιού στο YouTube το “Holargos BC Coaches” που θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

https://www.youtube.com/channel/UCEUWK_kvCDk9Z-haMhaJl2A  

Το ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ αποκτά άλλο νόημα μέσα από εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες για όλους μας, παιδιά και γονείς!

Στο κανάλι θα ανεβαίνουν σταδιακά βίντεο με: 

  • ασκήσεις γυμναστικής από τους γυμναστές του Συλλόγου μας καθώς και 
  • ασκήσεις – οδηγίες για το άθλημα του μπάσκετ από τους προπονητές μας. 

Οι ασκήσεις θα είναι προσαρμοσμένες έτσι ώστε να μπορούν να διενεργηθούν αυστηρά στον χώρο του σπιτιού σας χωρίς να απαιτείται να απομακρυνθείτε από αυτό. Ορισμένα βίντεο, σχετικά με το μπάσκετ, θα έχουν εκπαιδευτικό στόχο χωρίς να απαιτείται να εκτελεστούν οι ασκήσεις από τους αθλητές. Όταν με το καλό ξεκινήσουν οι προπονήσεις θα έχουν την δυνατότητα οι αθλητές μας να τις πραγματοποιήσουν, υπό την επίβλεψη των προπονητών τους, στο γήπεδο. 

Χρησιμοποιώντας απλά καθημερινά αντικείμενα, που όλοι έχουμε στο σπίτι μας ή εύκολα μπορούμε να βρούμε ευελπιστούμε να δώσουμε μια εναλλακτική στην διάθεση του χρόνου των αθλητών μας και γιατί όχι και του δικού σας!

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το κανάλι καθημερινά εφόσον σταδιακά θα ανεβάζουμε ενδιαφέροντα βίντεο.