Μια ωραία γιορτή έλαβε χώρα χθες, 15 Ιανουαρίου 2022, στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου -Χολαργού παρουσία πλήθους κόσμου. Γιορτάσαμε τα 40 + 1 χρόνια λειτουργίας του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού! Ενός Συλλόγου με μακρόχρονη πορεία στα Αθλητικά δρώμενα της Καλαθοσφαίρισης!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κ. Χατζηδάκης, ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Η. Αποστολόπουλος, ο επικεφαλής της αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Δ. Τούτουζας, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Μ. Υφαντής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο υπεύθυνος του Αθλητικού τομέα του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Ζαννιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Β. Γιαννακόπουλος, το μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Δ. Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΚΑ, η Πρόεδρος των Κριτών Αττικής, οι Πρόεδροι των ομάδων μπάσκετ της Πεύκης και της Ολυμπιάδας Παπάγου, παλαίμαχοι παίκτες του Συλλόγου, γονείς αθλητών, αθλητές, προπονητές και συνεργάτες του Συλλόγου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου καθώς και πλήθος φίλων.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αθλητικογράφος και πολιτευτής του Βορείου τομέα Αττικής, κ. Άρια Αγάτσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη. Ακολούθησαν χαιρετισμοί των επισήμων και η παρουσίαση της ιστορίας του Συλλόγου χωρισμένη στις τέσσερις (4) δεκαετίες. Την κάθε δεκαετία προλόγιζε ο διακεκριμένος Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Κ. Τούτουζας, ο οποίος κατέχει εξέχουσα θέση στην ιστορία του Συλλόγου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις, ξεχωριστές για κάθε δεκαετία, των ανθρώπων που προσέφεραν στον Σύλλογο από Διοικητικά πόστα ή μέσα στο γήπεδο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Φ. Τσώνης, παρουσίασε το πενταετές στρατηγικό πλάνο που υλοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο, τα αποτελέσματα του οποίου αποτυπώνονται αφενός στον υπερδιπλασιασμό των ενεργών αθλητών τα τελευταία 3,5 έτη, αφετέρου στις επιτυχίες ομάδικές αλλά και ατομικές των αθλητών μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον αγιασμό της Πίτας από τον πάτερ Ιωάννη και τη καθιερωμένη κλήρωση για το «φλουρί». Τυχερό τμήμα η ηλικία 2011 Α.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαμόγελα, και πολύ Μπάσκετ !