Η Α.Ε. Χολαργού και το «the Big Bad Wolf» ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους. Το «the Big Bad Wolf» θα είναι Βασικός Χορηγός της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο.

Το «the Big Bad Wolf» δραστηριοποιείται στο Χολαργό στη Λεωφόρο Μεσογείων 202, σε ανακαινισμένο χώρο, και έχει δείξει και στο παρελθόν την έμπρακτη στήριξή του στον τοπικό αθλητισμό.

Πλέον, στο κατάστημα του Χολαργού θα βρείτε καθημερινά αγαπημένες συνταγές και μαγειρευτά με τα πιο φρέσκα υλικά.  

Προφίλ the Big Bad Wolf

Το “the Big Bad Wolf” είναι αποτέλεσμα του οράματος και του πάθους ενός καταξιωμένου και έμπειρου επιχειρηματία στον κλάδο της γρήγορης εστίαση, για ένα διαφορετικό concept ψητοπωλείων που προσφέρει στον καταναλωτή μια μοναδική εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτα, απ´ όσα μέχρι σήμερα γνώριζε.

Με γνώση, υπευθυνότητα και όραμα, τα έμπειρα στην εστίαση στελέχη του «κακού λύκου» δημιούργησαν μια νέα Ελληνική πρόταση που στόχο έχει να προσφέρει τις αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις όλων των Ελλήνων με έναν διαφορετικό, ανατρεπτικό τρόπο.

Στα καταστήματα του «κακού λύκου» συνδυάζονται με επιτυχία η χαλαρωτική, ευχάριστη, μοντέρνα ατμόσφαιρα, τα κεφάτα χρώματα, οι συνδυασμοί φυσικών και σύγχρονων υλικών, με την υγιεινή και την ασφάλεια, την φιλική και άμεση εξυπηρέτηση και πάνω από όλα με την προσφορά μιας ποιοτικής ποικιλίας παραδοσιακών, αυθεντικών γεύσεων.

Οι άριστα εκπαιδευμένοι άνθρωποι του «κακού λύκου» αναζητούν καθημερινά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αγνά, μοναδικά, υλικά της Ελληνικής γης, από παραγωγούς που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρίας. Συνθέτουν μια ποικιλία ξεχωριστών γεύσεων βασιζόμενοι σε μοναδικές συνταγές που εξελίσσουν καθημερινά.

Η αλυσίδα καταστημάτων “the Big Bad Wolf” έχει συνολικά 5 υποκαταστήματα στην Αττική, στις περιοχές του Παγκρατίου, Μελισσίων, Ν. Σμύρνης, Αμπελοκήπων και Χολαργού.

Ο κακός λύκος, λιχούδης και καλοφαγάς προσκαλεί όλους τους λάτρεις των παραδοσιακών, αυθεντικών γεύσεων να ζήσουν στα καταστήματα του μια διαφορετική εμπειρία γρήγορης εστίασης ή να απολαύουν τις ανατρεπτικές γευστικές προτάσεις του στο σπίτι τους παραγγέλλοντας τες τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του.